2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

🍒🍒🍒🍒🍒🍒

سلاااام دوستان خوبین  وقت بخیر 

دوستان من میخام این ماه پانکچر بشم چه چیزایی رو رعایت کنم 

چه چیزایی برای تقویت تخمک ها خوبه ؟ 

بعد پانکچر چه چیزایی رو رعایت کنم ؟ 

ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنید ❣

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
الهی عزیزممممم، واقعا سخته بخدا اول آدم امیدوار میشه کلی ذوق می‌کنه بعد اینجوری ... اما حداقل فهمید ...

اره ولقعا. منم خیلی فکرم مشغوله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنونم مامان سبحان عزیز 

من بعد از عید انتقال دارم 

بعد چهار بار انتقال ناموفق و پنج پانکچر امیدوارم این سری خدا یه نگاهی به منم بکنه 

دیگه واقعا از نظر جسمی طاقت ندارم 

بعد پانکچر به شدت سرما هم خوردم حالا نمیدونم اومیکرون سرماخوردگی 

مامانایی هم که انتقال دادی امیدوارم همتون مثبت بشید 

سلام دوستان متاسفانه جنینم رشد نکرده و باید سقط بشه😔😔

خیلی متاسفم ترنم جان😞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منکه دیگه امیدی ندارم. چون بی بی هم.منفی شد. کلا بیخیالش شدم. خدام بخاد میده  دیگه همه نازوادا ...

😔😔😔منم خیلی ناراحتم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام بچه هاامروز سونو بودم طبق انتقال ۹ هفته ۱ روزم ولی سونو گفت ۸ هفته و ۴ روزم عیب نداره؟ هپار ...

عزیزم همون مرکز خودت رفتی،؟همونجا که انتقال داده بودی؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من الان نزدم چند سال پیش دکتر میردامادی برا کوچیک شدن میوم ها م برام نوشت ۲ تا سه ماهه که ۶ ماه پریو ...

منم برای کیست آندومتریوز بهم داد . گفت کوچیکه ولی یه دونه برام نوشت همون روز پانکچر . به نظرت تا کی پریود نمیشم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم برای کیست آندومتریوز بهم داد . گفت کوچیکه ولی یه دونه برام نوشت همون روز پانکچر . به نظرت تا کی ...

عزیزم دیدم پانکپرشدی امیدوارم  بهترین نتیجه روبگیری منم ۸تا تخمک داشتم و۶تاجنین تشکیل شد برام 

ممنونم انشالله الهی آمین. به سلامتی گلم اصلا استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه هر چی بخواد بشه میش ...

ممنون هرچی خدا بخواد 

یه سوال دارم من روز ۳ انتقال گودی کمرم بدون اینکه کار سنگین انجام بدم یهویی بدجور گرفت استراحت کردم تا فرداش خوب شدم. الان باز گرفت خیلی درد می کنه اگه روغن زیتون بزنم بهش خطر داره؟ پماد موضعی هم دارم ولی چون شیمیاییه استفاده نمیکنم

ممنونم انشالله الهی آمین. به سلامتی گلم اصلا استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه هر چی بخواد بشه میش ...

ساراجون شماکه مثبت شده بودی خیلی ذوق کردم ولی بادیدن پیامت خیلی ناراحت شدم امیدوارم به زودی جاش برات پربشه 

عزیزم دیدم پانکپرشدی امیدوارم  بهترین نتیجه روبگیری منم ۸تا تخمک داشتم و۶تاجنین تشکیل شد برام&n ...

سلام‌نازنین جون .‌خوبی .؟ گل پسرات خوبن ؟ خیلی خوشحال شدم‌پیامتو دیدم . 

واقعا کیفیتشونم خوب بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست .