2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دکترا گفت عمل کن ولی چند تا دکتر رفتم همشون گفتن فشار روی رحم نداره نیازی نیس که عمل کنی  ...

منم دیروز رفتم قبول نکرد گفت مشکلی پیش نمیاد اما باید باز پانکچر کنم چون کیفیت جنین های باقی مونده کمه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان متاسفانه جنینم رشد نکرده و باید سقط بشه😔😔

الهی عزیزممممم، واقعا سخته بخدا اول آدم امیدوار میشه کلی ذوق می‌کنه بعد اینجوری ...

اما حداقل فهمیدیم که رحممون قدرت باروری داره عزیزم، ان شاالله بعد عید دوباره با هم انتقال میدیم😍😘

فقط نمی‌دونم چرا این یکی دو ماه حتی یک مورد هم نداشتیم که مثبت بشه و بمونه، یا حداقل من ندیدم کسی رو، واقعا چرا ؟؟!!!! 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
جای نگرانی نیست اینجا بودن دوستانی که بعد از انتقال عطسه میکردن و بچه ها میگفتن بخاطر مصرف داروهاست ...

مرسی عزیزم انشالا خیره !بی بی زدم منفی بود چهارشنبه بعدطهر انتقال دادم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وای چه دلی داشتی روز ۱۰ رفتی آز دادی تست هم زدی؟ میشه بگی چه علائمی داشتی؟

من که روز ۶ بی بی زدم🙄😒

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭