2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خب خیلی زود زدی😁 چرا اینقدرعجله کردی انشالله قبل از عید مامان بشی😍

انشالا هممون بزودی مادربشیم عمرمون رفت🤕

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کی میشه از این پانکچر و انتقال راحت بشیم بخدا عمرمون رفت من اگه میدونستم اینده ام اینجوری م ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچ حرفی ندارم فرزی جون هیچی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها کی میشه از این پانکچر و انتقال راحت بشیم بخدا عمرمون رفت من اگه میدونستم اینده ام اینجوری م ...

عزیزم زندگی ماهم همینه من از بهمن ۹۸ درگیرشم اگه حساب کنم صدلار رفتمو اومدم اما چه میشه کرد باید قوی باشیم الانم افتاده بعده عید یه سرگرمی برایه خودت جور کن من انققققدر بهش فکر میکردم اطرافیانم همه حامله وپسر بیشتر بهم فشار میومد حسود نیستم اما دلم میخواد مادر شوهرم برایه پسرم یه تسبیح خریده بود بهم دادگفت برایه پسرت نمیدونی چه حالی شدم عصابم داغون شد ولی به خ‌ودم قول دادم دیگه بهش فکر نکنم باور کن تا نینیسایت نیام یادم نمیاد چون از کله ی سحر تا شب کار دارم ونمیتونم ببخشید طولانی شد ولی وقتی پیامتو خوندم حال قبلا خودمو یادم اومد امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم 

انشالا هممون بزودی مادربشیم عمرمون رفت🤕

منکه دیگه امیدی ندارم. چون بی بی هم.منفی شد. کلا بیخیالش شدم. خدام بخاد میده  دیگه همه نازوادا چیه. ماکه تلاشمونو.کردیم. هم.مالی هم.جانی

🥲

عزیزم سارا متاسفانه جنینش رشد نکرد

شوخیییی میکنیییییی😢😢😢😢وای وای وای ..چ ذوقیییییی کردممممم ب خداااا..تا تیکرشو دیدم..بعد چند ماه اومدم فقط ب خاطر جواب سارا😢😢😢

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ساراااااا....چی میبینمممممم😍😍😍😍😍😍 تیکرتووووو قربونت برم منمننننننن

سلام عزیزم تیکرم تا هفته پیش واقعی بود الان دیگه نه نی نیم تنهام گذاشت توی ۶ هفته ۶ روز رشد نکرد دیگه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خودت چیکار کردی نرفتی انتقال 

شوخیییی میکنیییییی😢😢😢😢وای وای وای ..چ ذوقیییییی کردممممم ب خداااا..تا تیکرشو دیدم..بعد چند ماه ا ...

عزیزمی خواهر خوش قلبم تقدیر منم اینه خدا هر چی به من میده به سختی میده ولی کم نمیارم تمام تلاشمو میکنم جونم 

سلام بچه هاامروز سونو بودم

طبق انتقال ۹ هفته ۱ روزم

ولی سونو گفت ۸ هفته و ۴ روزم

عیب نداره؟

هپارین و ا اس ا رو قطع کرد

پروژسترونم گفت تا بیست روز دیگ بزن

خوبه به نظرتون؟

نگرانم برا سن جنین و قطع داروها

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم تیکرم تا هفته پیش واقعی بود الان دیگه نه نی نیم تنهام گذاشت توی ۶ هفته ۶ روز رشد نکرد دیگ ...

انشالله خدا به دلت ارامش بده و خیلی زود یه نی نی سالم و ناز نصیبت کنه 

منم روز ۶ انتقالم خیلی نگرانم

انشالله خدا به دلت ارامش بده و خیلی زود یه نی نی سالم و ناز نصیبت کنه  منم روز ۶ انتقالم خیلی ...

ممنونم انشالله الهی آمین.

به سلامتی گلم اصلا استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه هر چی بخواد بشه میشه پس خودتو درگیر نکن تا روزا هم زودتر برات بگذره انشالله خوش خبر بیای چند روز دیگه