2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
بچه ها من چهارشنبه بعدظهر انتقال دادم تقریبا ۳ روز پیش علایمی چیزی ندارم

عزیزم مبارکت باشه ایشالا مامان شدی من دفعه اول کلی علائم داشتم دومی هیچی هردوبارم منفی شدم علائم فقط اثر داروهاست اصلا دنبال علائم نباش استرست بیشتر میشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس عزیزم، اگر رعایت کنی دکترت هم ماهر باشه عوارض خاصی نداره، من قبلش چیز خاصی نخوردم فقط شبش یکم ب ...

ممنون دوست عزیزم. 

یعنی برنج وماست و مرغ بده؟ که شما نخوردید؟ مرغ که پروتئینه

کجا درد میگیره دل؟ 

من از روز نهم که رفتم سونو دکتر گفت هایپر میشی ولی نگران نباش نمیذارم مشکلی پیش بیاد، روز یازدهم هم ...

ممنونم دوست گلم. 

فکر کنم اگه ذخیره پایین باشه هایپر نشیم درسته؟ یا ربطی نداره؟ من ذخیره هفت دهم است. پایینه فکر کنم سی و هشت سالمه

ای وااای خیلی ناراحت شدم نمیدونم چه حکمتیه که این همه عذاب تو سرنوشتمونه بیست روزی میشه نیومدم سایت ...

دوستان کاربر سارا که الان این اتفاق افتاده براشون همون داداشم هستن؟ 

خیلی ناراحت شدم. واقعا دل بستن و بعد دل بریدن خیلی سخت تر از اینه که از اول منفی بشی.   

عزیزم مبارکت باشه ایشالا مامان شدی من دفعه اول کلی علائم داشتم دومی هیچی هردوبارم منفی شدم علائم فقط ...

متاسفم عزیزم چشم عزیزم یعی میکنم اصلا بهش فکر نکنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم مبارکت باشه ایشالا مامان شدی من دفعه اول کلی علائم داشتم دومی هیچی هردوبارم منفی شدم علائم فقط ...

مرسی عزیزدلم !انشالا‌که طبیعی باردارشین حالشو ببرین 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنون دوست عزیزم.  یعنی برنج وماست و مرغ بده؟ که شما نخوردید؟ مرغ که پروتئینه کجا درد میگی ...

بخاطر سرد بودن و یبوستش نخوردم عزیزم من با کلی رعایت بازم تا دو سه روز کامل یبوست شدید داشتم و اصلا دفع مدفوع نداشتم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان. من روزه نهم.انتفالم. میشه از علاعمتون بگین؟

عزیزم اصلا به علایم نیست من تو انتقال اول هیچ علایمی نداشتم منفی شدم ولی تو انتقال دومم هر علایمی بگی من داشتم هر علایم....بازم منفی شدم 

عزیزم اصلا به علایم نیست من تو انتقال اول هیچ علایمی نداشتم منفی شدم ولی تو انتقال دومم هر علایمی بگ ...

اهان. من خیلی درد کمر دارم. احساس پریودی دارم. ازروزه سوم.انتقالم شکمم درد میکنه.

🥲

سلام ممنون خوبم استرادیول نداشتم انتقال فرش بودم

آها راست میگی یادم نبود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اهان. من خیلی درد کمر دارم. احساس پریودی دارم. ازروزه سوم.انتقالم شکمم درد میکنه.

اکثر دوستانی که مثبت شدن درد پا و کمر داشتن انشالله شما هم مثبتی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شکمت تغییری کرده؟ بزرگ‌شده یا زوده هنوز؟ میتونی غذا بخوری وقتی تهوع داری؟

شکمم بزرگ شده.غذا میخورم.یعنی میتونم. وقتی گشنه بشم اوق میزنم و تهوع شدیدتر میشه.ولی خیلی میترسم وزنم زیاد بشه یا بقولی قندم بالا بره.

😉