2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684555 پست
چیکا جون بعد بیحسی مشکل سر درد و کمر درد نداشتی؟ چقدر بعدش سرت و بلند کردی و حرکت کردی؟ کلا میشه ب ...

سردرد نه اما کمر درد داشتم تا سه ماه همون چندساعت اول میگن سرتو‌بالا نیار کلا با سزارین شیر دادن خیلی سخته😭😭باید کمکی داشته باشی البته خودشون میان اموزش میدن 

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چسب هست که میچسبونی رو شکم و استرادیول داره البته فکر کنم سخت پیدا شه

ممنونم عزیزم که جواب دادی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد هایپر شدن توضیح بدید برام. من قراره همین چند روز وارد سیکل ب ...

نترس عزیزم، اگر رعایت کنی دکترت هم ماهر باشه عوارض خاصی نداره، من قبلش چیز خاصی نخوردم فقط شبش یکم بوقلمون بدون برنج خوردم در حد یه کف دست، دیگه هیچی نخوردم، صبحش هم که از شدت درد فشارم حسابی افتاده بود که بهم مسکن زدن، بعد عمل دردم کمتر بود ولی دکتر بهم شیاف مسکن داد هر ۸ ساعت، گفت دوغ و سفیده ی تخم مرغ زیاد بخور، غذاهای پروتئینی، انجیر خیس کن ناشتا هم آبشو بخور هم خودشو، قبلش هم یک لیوان آب ولرم، صبحانه نان تست پروتئینی چند غله با کره و خامه و مربای انجیر یا به، تا سه روز برنج و ماست و مرغ اصلا نخوردم، سوپ قلم زیاد خوردم، تا یک هفته خودم اصلا کار نکردم فقط تا تونستم خیلی آروم پیاده روی کردم، اصلااااا خم و راست نشدم، حرکاتم خیلی آروم بود، توالت فرنگی فقط استفاده کردم، تمام مدت کلیه بند بسته بودم که گرم بمونه دردم بیشتر نشه، بعد هر غذا دمنوش نعناع با گل محمدی و نبات میخوردم، دیگه فکر کنم همینا بود، ان شاالله که خیلی خوب و راحت عملت انجام میشه و کلی جنینهای باکیفیت خواهی داشت عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دکتر به منم گفته بود بچ یا همون چسب استرادیول بگیرم ولی اصلا پیدا نکردم حالا شاید الان باشه، انگاری تاثیر داره برای ضخامت آندومتر

دکتر به منم گفته بود بچ یا همون چسب استرادیول بگیرم ولی اصلا پیدا نکردم حالا شاید الان باشه، انگاری ...

ممنون گلم لطف کردی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد هایپر شدن توضیح بدید برام. من قراره همین چند روز وارد سیکل ب ...

من از روز نهم که رفتم سونو دکتر گفت هایپر میشی ولی نگران نباش نمیذارم مشکلی پیش بیاد، روز یازدهم هم رفتم، هر بار علاوه بر سونو معاینه هم میکرد شکممو، بعد عمل هم گفت زیر چشمم باش تا علائمتو دائم چک کنم، خدا رو شکر درد خیلی شدید، ضعف و سرگیجه شدید، خونریزی و این چیزا رو نداشتم و پریود که شدم یک هفته بعدش رفتم سونو که شکر خدا تخمدانم برگشته بود به حالت نرمال، استرس نداشته باش گلم فقط باید خوب رعایت کنی همین

شمام یادمه مشکل صخامت داشتی نه 

بله عزیزم بعد از سقط و کورناژ این مشکل برام پیش اومده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم خیلی خسته ومریض میشم من دیگ نمیرم تهران تحت نظر قزوینم نگفت استرادیول و چیکار کنی؟

ویارت چطوره

من خیلی داغون و بی حوصله و حالت تهوع.همش دراز کش .حوصله هیچ کاریو ندارم.

حتی امپول ویتامین ب هم زدم و زیاد فرقی نکرد.

😉

مثل اینکه خوب بالا رفتن ضخامت ربطی به مصرف زیاد استرادیول یا چطور مصرف کردنش نداره.

دکتر من اینجا با اینکه میدونست ضخامت رحمم خوب بالا نمیره هیچوقت دوز بالا برام تجویز نمیکرد. البته آمپول میداد ولی میشد معادل روزی یک قرص استرادیول. فقط روزی یک قرص. ضخامت رحمم هم ۷ میشد تازه اگر قرص داخل واژن میداد دوز استرادیولم رو کمتر از روزی یک قرص هم میکرد، چون میگفت نمیخوام مقدار استرادیول تو بدنت زیاد بشه خوب نیست.

دکترم تو ایران  با روزی ۶ تا قرص استرادیول و دو تا واژینال، بازم به همون ۷ میرسوند ضخامت رو. زیاد کردن دوزش هیچ تاثیری تو ضخامت رحم نداشت.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ویارت چطوره من خیلی داغون و بی حوصله و حالت تهوع.همش دراز کش .حوصله هیچ کاریو ندارم. حتی امپول ویت ...

شکمت تغییری کرده؟ بزرگ‌شده یا زوده هنوز؟

میتونی غذا بخوری وقتی تهوع داری؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@داداشمممم       عزیزم با جووون و دل درکت میکنم خدا با تمام وجود آرامش تو دلت ...

ای وااای خیلی ناراحت شدم نمیدونم چه حکمتیه که این همه عذاب تو سرنوشتمونه بیست روزی میشه نیومدم سایت براسارا چه اتفاقی افتاده  

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵