2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
شکمم بزرگ شده.غذا میخورم.یعنی میتونم. وقتی گشنه بشم اوق میزنم و تهوع شدیدتر میشه.ولی خیلی میترسم وزن ...

بجای سه وعده ۵ وعده غذا بخور ولی وعده های کوچیکتر، اینجوری کمتر اذیت میشی

شنیدم که بیسکویت ترد خیلی خوبه. سعی کن خوراکیهای سالم کنارت باشه یه ذره یه ذره بخور 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویارت چطوره من خیلی داغون و بی حوصله و حالت تهوع.همش دراز کش .حوصله هیچ کاریو ندارم. حتی امپول ویت ...

منم روزی ۲تا دمیترون و ب۶میندازم خداروشکر بهترم

یه روز دمیترون وگم کردم فقط مردم زنده شدم تا همسرم بگیره به تو نگفتن دمیترون بخوری؟ به من صادقی داد گفت مشکلی هم نداره

من بیشتر از بوی یخچال اذیت میشم اگ یخچال نبود خونه حالم بهتر میشد😣😣

بجای سه وعده ۵ وعده غذا بخور ولی وعده های کوچیکتر، اینجوری کمتر اذیت میشی شنیدم که بیسکویت ترد خیلی ...

اصلا بیسکوییت و چیزای کارخونه ای نمیخورم.چون از قندم ترسیدم.اجیل و اینا میخورم.ولی هیچکدوم نون و برنج نمیشن.ادم باردار میشه فقط دلش غذا میخاد.اونوقت دکتر تغذیه بمن برنامه داده.نون و سنگگ رو حذف کرده.

حتی کشمش و خرما رو حذف 

میگه فقط نون تست سبوس دار و نون جو بخور.

😉

منم روزی ۲تا دمیترون و ب۶میندازم خداروشکر بهترم یه روز دمیترون وگم کردم فقط مردم زنده شدم تا همسرم ...

بمن دمیترون داده.ولی حالا تهوع ندارم.فقط بوی محیط 

بعد همش احساس گشنگی دارم.

😉

بمن دمیترون داده.ولی حالا تهوع ندارم.فقط بوی محیط  بعد همش احساس گشنگی دارم.

حالا میتونی بخوری غذا؟

من از گوشت ومرغ متنفرم

غذاهم بیشتراز دوسه قاشق نمیتونم بخورم

راستی وزن اضافه کردی یا نه؟

من ۶۷ بودم انقد تهوع بهم فشار اورده شدم ۶۵

حالا میتونی بخوری غذا؟ من از گوشت ومرغ متنفرم غذاهم بیشتراز دوسه قاشق نمیتونم بخورم راستی وزن اضا ...

منم یه کیلو کم کردم.اره غذا میخورم.سیرم نمیشم.

راستی

تو از لباسات بدت میاد؟

😉

ممنونم دوست گلم.  فکر کنم اگه ذخیره پایین باشه هایپر نشیم درسته؟ یا ربطی نداره؟ من ذخیره هفت د ...

شما با ذخیره هفت دهم‌ ۱۲ تا تخمک‌دارید ؟ میشه بگید قبل پانکچر چیکارا میکردید ،تقویتی اینا چی میخوردین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم یه کیلو کم کردم.اره غذا میخورم.سیرم نمیشم. راستی تو از لباسات بدت میاد؟

نه از شوهرم بدم میاد😁😁

راستی از بوی شیافم خیلی بدم میاد حالت تهوع میگیرم  متاسفانه تا آخرش هم هست😢😢

عزیزم مبارکت باشه ایشالا مامان شدی من دفعه اول کلی علائم داشتم دومی هیچی هردوبارم منفی شدم علائم فقط ...

عفت جان تو‌اینبار مثبت شدی یا منفی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش