2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046563 بازدید | 684528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون ازت این مدت هرچی پرسیدم جواب دادی خیر ببینی اذیتت کردم ببخشید

این چه حرفیه عزیزم خواهش میکنم، التماس دعا گلم ، ان شاالله که بزودی دامنت سبز بشه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شما دکتر ای وی اف کی بود ؟ با کی پانکچر کردین‌و‌انتقال دادین ،کدوم مرکز ؟

من بیمارستان بهمن پیش دکتر عارفی عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم امروز ۱۲ روزشونه زردی داشتن هنوزم یکیشون داره  پوستمو کندن شبا خیلی گریه میکنن🤪

شبا دهن سرویس میشه تا صبح‌بشه

ای جان

خدا حفظشون کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان کیا تو بارداری واکسن کرونا تزریق کردن؟؟عوارض داشت یانه؟؟من موندم تزریق کنم یا نهخواهشا راهنما ...

من زدم عزیزم ولی همه کروناهارو گرفتم 😂

خداروشکر بچه هام مشکلی ندارن

@داداشمممم     سلام عزیزم رفتی دکتر همه چی خوب بود؟؟

سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط هفته ی ۶ به بعد رشد نداشته . الانم‌خیلی ناراحت بود نتونست بیاد سایت 

امیدوارم که به حق حضرت علی خدا بهش یه نی نی سالم و صالح به زودی بده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط ه ...

وای خدا قلبم درد گرفت😥خدا به دل مهربونش صبر بده انشالله

انشالله به زودی زود مامان شه 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم . سارا دکتر رفت . با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم خبر بد بدم . ولی متاسفانه جنینش از اواسط ه ...

ای وای چرا 

واقعا ناراحت شدم،😭😭😭😭

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

وای یا خدااا😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

وااای نه توروخدا چراااا؟ کی گفت؟ وای تپش قلب گرفتم چقد براش ناراحت شدم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت