2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046687 بازدید | 684536 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چهار ماه عضو گروه تلگرامشون بودم.  برا من فایده نداشت. البته کلا الان زود میخوابم قند وشکر ...

عضو کدوم گروهشون؟ چون سه تا گروه دارن

یعنی نکات شون رو مو به مو رعایت کردین؟

اتفاقا اصلی ترین نکته خواب هست!هرکس رعایت کرده هورموناش بهتر شدن.

حالا من یه چیزی بگم...

چهار ماه پیش پیج نیلوفر که در مورد تنبلی تخمدان بود رو پیدا کردم و شروع کردم به اصلاح سبک زندگی!

باورم نمیشد با این کارهای ساده،تخمدان چپم رو که تو سونوی دکتر همابهرامی صارم گفته بود کوچیک شده، به سایز نرمالش برگشت!

الان فکر می کنم این دکترا چقدر استرس دادن چقدر امیدمون رو از ما گرفتن..چقدر ساعتها تو‌مطب شون حرص و جوش خوردیم...

چقدر داروهای هورمونی... و نتیجه نگرفتیم.

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
عضو کدوم گروهشون؟ چون سه تا گروه دارن یعنی نکات شون رو مو به مو رعایت کردین؟ اتفاقا اصلی ترین نکته ...

اول و دوم و اندومتریوزشون بودم.

اره بادام میخوردم پیاده روی . قطع مواد مضر و کنسروی 

کلا الانم بدنم عادت کرده نمیخورم.

از لحاظ اینکه کیفیت زندگیم بهتر بشه بهتر بود ولی برا بارداری ک تاثیر نداشت.

اره خوابم  تنظیم شد.

وای نگو از مطب دکترا ک من چقد حرص خوردم.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام بچه ها من پانکچرکردم ۱۲ تخمک داشتم برام دعا کنین جنین بشن

عزیزم منم توی سیکل پانکچر هستم راهنمایی یا راهکاری داری بهم بگو 

ان شاالله تا چند روز دیگه خوش خبر میای گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها من پانکچرکردم ۱۲ تخمک داشتم برام دعا کنین جنین بشن

به سلامتی ان شاالله همشون تبدیل به جنینهای عالی میشن 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من چهار ماه عضو گروه تلگرامشون بودم.  برا من فایده نداشت. البته کلا الان زود میخوابم قند وشکر ...

من پیچشون رو که نگاه میکردم ظاهرا یکسری باید مدت زمان بیشتری ادامه میدادن .شما هم ادامه بدین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عضو کدوم گروهشون؟ چون سه تا گروه دارن یعنی نکات شون رو مو به مو رعایت کردین؟ اتفاقا اصلی ترین نکته ...

خداروشکر 

من پیچشون رو که نگاه میکردم ظاهرا یکسری باید مدت زمان بیشتری ادامه میدادن .شما هم ادامه بدین .

سیستم بدنم دیگه مثه قبل نیس کلا دوس ندارم مواد مضر کارخونه ای و کنسروی بخورم.

ادامه دادم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزم منم توی سیکل پانکچر هستم راهنمایی یا راهکاری داری بهم بگو  ان شاالله تا چند روز دیگه خوش ...

به سلامتی گلم استرس نداشته باش من بار دوم بود پانکچر میکردم این دفعه اصلا استرس نداشتم خیلی تاثیر منفی میزاره