2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
این واسطه عجله میکنه میگه فقط همین حالا پیامش دادم گفتم من عجله ندارم ی مورد خوب بهم معرفی کن.

عزیزم من امروز یه پیج اینستاگرام دیدم فوق العاده بودفلورا تاجیک .۲۵ سال سابقهدرمانی داره.یعنی با ذخیره تخمدان یک صدم،باردار شدن پیشش.بدون تخمک اهدایی.

انقدر نکاتش مفیده هااااا قفلی زدم رو پیج و لایو هاش.

یاد شما افتادم که بهتون بگم

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما 

آب دستتونه بذارین زمین...

این پیج فلورا تاجیک رو فالو کنید و تا می تونید بخش هایلایت ها و لایوهای ذخیره شده ش رو شخم بزنید...

نمی دونید چه امیدهایی ازما گرفته شده چه صدماتی به ما وارد شده که خودمون بی خبر بودیم...

انقدر خانماها پیشش باردار شدن که شاخ در میارین

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
عزیزم امروز ۱۲ روزشونه زردی داشتن هنوزم یکیشون داره  پوستمو کندن شبا خیلی گریه میکنن🤪

خیلی خیلی تبریک میگم بهتون..خوش قدم باشند ان شالله

شما دو قلو باردار بودید؟

وای چقدر جالبه

خدا حفظشون کنه

آخه از روز ۱۵ تا روز ۱۷ که ۴۸ ساعت گذشته  ۶۰ درصد رشد نکرده شده رشدش ۵۰ درصد شده  بعدش سر ...

عزیزم میدونم روزهای سختی رو داری میگذرونی

منم مثل شما تو برزخم ان شالله که خدا دلمون رو شاد میکنه

دلم میخواست برای خودم تیکر بارداری بذارم ولی هنوز مشخص نیست😔

ان شالله بتای شما عالی رشد میکنه و دلت شاد میشه

امید به خدا

خیلی تو فشارم نغمه جون همه بچه دارن به جز من...دیگه دارم دیونه میشم کم اوردم نمیدونم چیکار کنم...خود ...

عزیزم تروخدا آروم باش

اگر خیلی اذیتی از یه مشاور کمک بگیر

ما هممون روحمون خسته شده تو این مسیر ولی باید قوی باشیم

شما هم قوی هستی پس سعی کن آروم باشی  و به خدا توکل کنی

از حرفهای همسرت هم ناراحت نشو چون مردها واقعا تحمل ناراحتی همسرشون رو ندارن .مطمئنا راضی نیست اشکهای شما رو ببینه

پس همه چیز رو بسپار به خدا

@داداشمممم    

سلام عزیزم رفتی دکتر همه چی خوب بود؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

سلام بچه ها حالم خیلی بده
امروز لکه بینی داشتم دکتر گفت سونو انجام بده
گفت  هماتوم ساب کوریونیک با ابعادتقریبی 5*17 mm در لترال راست ساک حاملگی رویت شد که حدود ۴۰% ساک را احاطه کرده

ولی جنین ساک و قلب داشت

خیلی ترسیدم

تو اینترنت خواندم که ۴۰% خیلی زیاده

کسی بوده با این شرایط بچه اش بمونه

راستی لکه بینیم کلا قطع شپ

عزیزم من امروز یه پیج اینستاگرام دیدم فوق العاده بودفلورا تاجیک .۲۵ سال سابقهدرمانی داره.یعنی با ذخی ...

من چهار ماه عضو گروه تلگرامشون بودم. 

برا من فایده نداشت.

البته کلا الان زود میخوابم قند وشکر هم خیلی کم میخورم.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام بچه ها حالم خیلی بده امروز لکه بینی داشتم دکتر گفت سونو انجام بده گفت  هماتوم ساب کوریونیک ...

من بالای ۵۰ درصد ساکم هماتوم داشتم استراحت مطلق و مصرف به موقع شیاف و آمپول از بین می برتش. 

خدایا شکرت
من بالای ۵۰ درصد ساکم هماتوم داشتم استراحت مطلق و مصرف به موقع شیاف و آمپول از بین می برتش. 

راست میگی؟

خدا از دهنت بشنوه

من به شیاف پروژسترون حساسیت دادم هم راکتال و هم واژینال خارش شدید. گرفتم

دکتر گفت جاش شبها آمپول پروژسترون بزن