2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046797 بازدید | 684550 پست
مرکز مشتاق اصفهان. منم میگم باید بالا داشته باشه مشاوره هم بهم گف میخوای اینقدر خرج کنی معلوم نیس ...

اخه اگه خیلی هم بالا داشته باشه میشه پلی کیستیک که ممکنه کیفیت خوبی نداشته باشن به نظرم بیشترین حدی که از تخمدان نرمال میشه جواب گرفت ۱۰ ۱۲ تاس که امیدوار باشی همه جنین بشن باز از دکترت بپرسی بهتره. و کاملا بستگی به داروها داره من با داروی ایرانی۱۲ تخمک دادم با خارجی۴ تا! در عرض چندماه فقط ذخیرمم ۳ و خورده ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسطه پولشو میگیره میره دلش براشما نمیسوزه.عجله نکن مورد خوب پیداکن

پولشو واسطه گرفته  الانم هیچی ب هیچی .

زوری میگه همین رو ببر خیلی خوبه بچه داره ذخیرش رفته بالا.

خیلی اذیت میکنن.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
منم ۶۴ بودم قبل حاملگی   ۳ماهکی شدم ۶۹ اما اینبار شدم ۶۷ یعنی کاهش وزن!!! نمی دونم چی بگم دکتر ...

نه عزیزم نگران نباش اگر رشدش خوب نبود دکتر میگفت اینجوری که فکر میکنی بیخیال نیست من خیلی تعریفشو شنیدم اتفاقا احساس میکنم دقتش بیشتره خواهر من دو ماه قبل من باردار شده دکترش معین زاده هست اینقدری که موسی پور بمن توجه میکنه معین زاده اینجوری نیست مطبش سونو نداره هر دفعه چک کنه دو ماه سه ماه یکبار میفرسته بیرون سونو کنن بخودت استرس نده احتمالا" نتونستی درست تغذیه کنی وزنت اومده پایین سعی کن زیاد میوه و سبزیجات بخوری من هر روز یک تخم مرغ میخورم یک لیوان میخورم ولی تو سعی کن زیاد شیر بخوری انشاالله وزنت میره بالا درضمن زیاد بخودت استرس نده ماها قبل بارداری استرس بچه دارن شدن داشتیم الانم استرس نگهداریش رو داریم نه اینکه به سختی بدست آوردیم تا یک کوچولو تغییر تو بدنمون ایجاد میشه احساس میکنیم خدای نکرده برای بچه مشکلی پیش اومده انشاالله بسلامتی این روزا هم تموم میشه توکلمون بخدا باشه من هر روز این دعارو میخونم الله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین خدا بهترین حافظ هست نگران نباش بهش اعتماد کن خودش داده خودش هم نگهدارش هست

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
هیچ وقت با شیاف خونریزی زیاد پیش نمیاد مگه قطع بشه یا سر موقع استفاده نشه. منم یبار منفی شدم لک میدی ...

ولی من اینطور نبودم دقیقا سر وقت استفاده می‌کردم شب سیزدهم لکه‌ای زیادی میدیدم و صبحش آزمایش دادم کامل پریود شده بودم ولی تا زمانی که جواب آزمایش رو بگیرم داروها و استفاده کردم که متاسفانه منفی شدم یا این حال بازم امید داشتم شیاف میزاشتم که همسرم گفت کامل پریود چ ا دارد استفاده میکنی من دقیقا دوبار این اتفاق برام افتاده 

سلام گلم. بیمش نیرو مسلح بود چقد رو بهش برگردوندن؟ آره من دکترم میزنه برام خدا رو شکر. عزیزم‌ من همس ...

آره عزیزم نیروهای مسلح هستن بیمارستان امید چون طرف قرارداد هست همون اول هزینه رو کم کرده دفترچه ای حساب شده که ازشون فقط ۲۵۰۰ گرفته 

آره عزیزم یکی از مراکز بیمه بره همه رو میگن بهش حتی بیمارستانایی که طرف قرارداد هستنو 

بیمارستانی که طرف قرارداد باشه موقعی که میری صندوق حساب کنی دفترچه ای حساب میشه مبلغ کمی پرداخت میکنی شما ولی طرف قرارداد نباشه شما اول کل پولو میدی به بیمارستان بعد میری بیمه میگیری ازشون 

حالا همسرت رفت بیمه هم بیمارستانایی که طرف قرارداد هستنو بپرسه هم نیستن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین من پرسیدم اگه بیمارستان طرف قرارداد باشه که ۳۰درصدمیدی.اگه بیمارستان نظامی باشه ارزون درمیاد .ا ...

آها دستت درد نکنه خوب توضیح دادی دمت گرم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
پولشو واسطه گرفته  الانم هیچی ب هیچی . زوری میگه همین رو ببر خیلی خوبه بچه داره ذخیرش رفته بال ...

از كجا مي دونيد خودتون تخمك نمي ديد؟ با ذخيره ي شما من افراد زيادي را ديدم خودشون بالاي 5 تا تخمك دادن ، چرا دنبال اهدايي هستيد ؟ 

به جاي اينكه پول به واسطه بديد با گونال اف بريد تو سيكل 

از كجا مي دونيد خودتون تخمك نمي ديد؟ با ذخيره ي شما من افراد زيادي را ديدم خودشون بالاي 5 تا تخمك دا ...

تاحالا دوبار رفتم تو سیکل دارو .تخمک نداشتم یبار پارسال سه تا داشتم ک دکتر گف فایده نداره امسالم  سنو روز سوم پریود ۲ انترال چپ  ۱ آنترال راست. گفتن بدرد ای وی اف نمیخوری.😔

با اهدایی مشکل نداریم ولی کسی ک تخمک خوب داشته باشه هنوز پیدا نکردم.

پولشو واسطه گرفته  الانم هیچی ب هیچی . زوری میگه همین رو ببر خیلی خوبه بچه داره ذخیرش رفته بال ...

شما کدوم مرکز میرید ؟ واسطه رو از کجا پیدا کردین ؟ آخه بعضی از مراکز خودشون پیدا میکنن نفر رو ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شما کدوم مرکز میرید ؟ واسطه رو از کجا پیدا کردین ؟ آخه بعضی از مراکز خودشون پیدا میکنن نفر رو ؟

مرکز ناباروری مشتاق اصفهان.

واسطه همونجا دم در مرکز هستن ۳ ۴ تا 

نه اینجا باید خودت یکی رو پیدا کنی.

خیلی هم ایراد میگیرن. تمام ازمایشات باید خوب باشه. ازمایش عدم اعتیاد. مشاوره اعصاب  . معاینه . سنوگرافی تایید شده.

بگو نمیخوام بگو اینقدر که خودم تخمک دارم یکی معرفی کن بدون مشکل که تخمک ده پونزده تابده. این واسطه هاهم خیلی پررو شدن.یه خانمی میگفت ازمن ۱۰ملیون گرفت فقط یکیو معرفی کرد دیکه هم‌گوشیو جواب نداد که ببینه مورد بدرد من میخوره یانه

یا رب العالمین