2777
2789
منم لایک کن

چقد کمبود وزن داری .من گین آپ گرفتم روزی یبار میخورم البته همون پودر مجاز کارن .قرصش گیاهی میفروشن کورتون داره

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییی توروخدا به منم بگین چیکار کنم چاق شن اخههه

دکتر تغذیه به دوستم و خواهر زادم که 15سالشع گین آپ نوشته بود و یه ساشه و شربت سیپرو .من فقط گین آپ خریدم 

جینسینگ کالری شماری

من اصلن بلد نیستم کالری شماری کنم میشه بگی چیا کالریش زیاد و برا افزایش خوبه .اگ حوصله داری چندتا رو برام بنویس

من اصلن بلد نیستم کالری شماری کنم میشه بگی چیا کالریش زیاد و برا افزایش خوبه .اگ حوصله داری چندتا رو ...

با برنامه کلم‌پیچ بری کمکت میکنه

مثلا بستنی  فست فود، پیراشکی، آجیل، نیمرو برای صبونه

اینا رو من خیلی خوردم تا شدم ۶۳

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

با برنامه کلم‌پیچ بری کمکت میکنهمثلا بستنی فست فود، پیراشکی، آجیل، نیمرو برای صبونهاینا رو من خیلی ...

من صبح دیر بیدار میشم تا پاشم میشه ظهر مشکل اصلیم اینه شبا خوابم نمیبره .برا همین فقط ناهار میخورم .باید یکاری کنم شب بخوابم 🙂