2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزدلم چقد از خارج اومدن تهران برات سخته.انشالله با اولین اقدام حامله بشی.انشالله بزودی طبیعی حامله ...

مرسی عزیزم خیلی محبت داری

انشالله نی نیت به سلامتی بدنیا بیاد💗 منم خیلیا رو دیدم که فکرشون که آزاد میشه بعدیا رو راحت باردار میشن

هرچی خدا بخواد🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نمیدونم والا شاید شما چون ساکن خارج هستی این کار کردن چون دوست خودم تهران گرفت واسه اون تحقیق نرفتن& ...

آخه اونموقع اصلا نگفته بودم خارج هستیم، آدرس خونه مامانم تو تهران رو بجای خونه خودمون دادم

شاید تو شعبه های مختلف متفاوته و به قاضی اون شعبه ربط داره ، من چند نفر رو تو مطب دکترم دیدم که اهدایی گرفته بودن اونها هم نامه کلانتری داشتند. 

چند تا از دوستان هم اینجا بودند همون موقع که نامه کلانتری داشتند، از اینجا یادمه که به مامور گفته بودن تروخدا به همسایه ها نگین برای چی دارین میاین، گفته بودن خیالتون راحت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم چقد از خارج اومدن تهران برات سخته.انشالله با اولین اقدام حامله بشی.انشالله بزودی طبیعی حامله ...

من خیلی ایران موندم ۳ ماه قبل از عید پارسال، باز ۳ ماه هم از خرداد

همسرم هم نمیتونست اونهمه بمونه بعد از انتقالم برگشت، تنها مجبور بودم برم برای سقط

خیلی سخت بود 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آخه اونموقع اصلا نگفته بودم خارج هستیم، آدرس خونه مامانم تو تهران رو بجای خونه خودمون دادم شاید تو ...

اره احتمالا همش به قاضی بستگی داره انشالله خدا به همه کمک کنه حاجت روا بشن

من الان حس کردم باز ترشحاتم رنگی شده.دکتر برم برام استعلاجی بنویسه دیگه سرکار نرم.

شروین جون به نظرت من الان برم دوباره همین تست  crp رو بدم ؟ شاید عددش از ۱۱ اومده باشه پایینتر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
به سلامتی عزیزجان  کدوم مرکز انجام دادین؟ سری دوم به جای گونال چی زدین؟  کارخاصی انجام ...

من بیمارستان لاله میرم پیش یوسف نژاد

دفعه دوم پرگوریس داشتم و اچ ام جی، البته اچ ام جی رو دفعه اول هم داشتم

ببین من هم ذخیره ام 1.25 بود هم آندومتریوز شدید داشتم. برای همین 4 تا تخمک برام حکم کیمیا رو داشت  

برای شما حتما بهتر میشه  

کار خاصی هم نکردم، کلا سبک زندگیم نسبتا سالم هست، همونو ادامه دادم و پیاده روی و ...

همین مولتی ویتامین های معمول رو هم برای پانکچر ها خودم میخوردم به علاوه کوکیوتن که دکتر داده بود

برای من امروز انجام داد و یه هفته فاصلس چی شد برای شما

نمیدونم چرا برای شما یک هفته فاصله دادن

چون معمولا دو سه روز قبل انتقال انجام میدن

من پی آر پی کردم و مثبت شدم ولی متاسفانه بتام افت کرده

عزیزم من این چند ماهه پانکچر و انتقال انجام دادم مرکز مام، پانکچرم حدود ۱۵ شد و انتقالم ۸ تومن، دارو ...

هانیل جان شما چند بار انتقال انجام دادید؟

و اینکه چند سالتونه؟ اگر دوست داشتید بگید

ان شاالله فردا همه چی خوب برات پیش میره با کلی تخمک های خوب و عالی عزیزم چند تا تخمک داری 

مرسی عزیزم . والا دکتر چیزی از تعدادشون نگفت . من خیلی اصرار کردم‌گفت ولی نگفت 

بچه ها سلام من امروز روز هشتم انتقالم  دیشب تو خواب لرز کردم واقعا خیلی ترسیدم تجربه کسی داره ...

والا من شنیدم از کسایی که لرز میکردن مثبت شدن . پا درد ، کمر درد ، لرز اینا رو شنیدم 

انشالله که به حق حضرت فاطمه مادر شدی 

سلام عزیزم خدایا چقدر ناراحت شدم به خدا خسته شدیم از بس هرماه  نشد هرسال نشد و توکل کردیم وگفتی ...

😭😭😭😭😭همدردم خیلی سخته چاره یوخ دیشب تا صبح فکر میکردم اگه رشد بشه و من دارم دمنوش میخورم اینقد دلم گرفته و سرگردونم 

زعفرون خوردم میگم دارم تو دلیمو از بین میبرم با اینکه دکتر. گفت اصلا امیدی نیست اما بازم باره تنم هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏