2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
قربونت برم فاطمه جان انشاءالله خدا دل هممون شاد کنه

الهی آمین خدا از ته دلمون بشنوه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه جان ببخش من به شما گفتم فیبرومم با لاپراسکوپی درآوردن ..یکی از دوستان این جا لطف کرد گفت عملی ...

ممنون جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابزرگه انشاالله راحت سقط بشه و مشکلی برات پیش نیاد عزیزمم قشنگ حالتو میفهمم خدا به دلت آرامش بده

ممنون عزیزم از دیروز دارم زعفرون و دمنوش جعفری میخورم

آخی عزیزم ناراحت شدم  توی شخصی برات نوشته إن شاالله بغلش کنی الان اومدم اینو خوندم که باید سقط ...

ممنون عزیزم 

خیلی متاسفم عزیزم خدایا حکمت این همه سختی رو کاش حداقل میدونستیم عزیز دلم خیلی بهت سخت گذشته ...

دعام کن عزیز دلم تو خونه غریبی میکنم دلم داره مبارکه خدا دلمو آروم کنه

والا من شنیدم از کسایی که لرز میکردن مثبت شدن . پا درد ، کمر درد ، لرز اینا رو شنیدم  انشالله ...

ممنون از دعات عزیزم 

انشاالله خدا به زودی خبر خوش به همه منتظرا بده الهی

برای من امروز انجام داد و یه هفته فاصلس چی شد برای شما

من همیشه قبل از انتقالم دوبار prp برام انجام میدادن

یکبار قبل از شروع پروژسترون و یکبار بعد از شروع پروژسترون

کلا prp باعث میشه گیرایی رحم بره بالا، من ترجمه میکنم نمیدونم اصلاح پزشکیش به فارسی دقیقا چی میشه ولی ترجمه اش میشه گیرایی

یکبار هم کافیه ولی من چون ضخامت رحمم خوب بالا نمیره دوبار انجام میدن

در مورد زمانش، هر دکتری یه نظری داره فکر کنم خیلی فرقی نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شروین جون به نظرت من الان برم دوباره همین تست  crp رو بدم ؟ شاید عددش از ۱۱ اومده باشه پایینتر& ...

آخه چرا این تستو ازت گرفتن.ما که ندادیم.با دکترت راه ارتباطی نداری؟

با مشاوه ها چی؟

😉

بچه ها من روز ١١ انتقالم هستش، يه جنين فريز بلاست، بى بى چكم همچنان منفيه!!  امروزم موعد پريودمه و ديشب خيلى دل درد داشتم ولى اصلا لكه بينى هم نداشتم!! به نظرتون ايا ميتونم همچنان اميدوار باشم يا نه؟! خودم كه قيدشو زدم ولى ممنون ميشم از تجربياتتون بهم بگيد

بچه ها من روز ١١ انتقالم هستش، يه جنين فريز بلاست، بى بى چكم همچنان منفيه!!  امروزم موعد پريودم ...

به نظرم تا روز آزمایش اصلا بی بی نزن دیگه مستقیم برو آزمایش

ممکنه بتا تو خونت باشه اما به قدری نباشه که وارد ادرار شده باشه 

نا امید اصلا نباش