2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نه منم اول میخواستم صارم برم ولی یه بلاگره بود تازه زایمان کرد گفت اصلا خوب نبود دختر عمه خودمم زایم ...

ان شاالله یجای خوب پیدا کنی زیاد سخت نگیر عزیزم ی شبه میگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منم اول میخواستم صارم برم ولی یه بلاگره بود تازه زایمان کرد گفت اصلا خوب نبود دختر عمه خودمم زایم ...

من بیمارستان پارسیان بودم چون ازم پرسیدی گفتم نکنه یوقت فکر کنی عرفان زایمان کردم😘

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم خوبیم خداروشکر شما چطوری دیگه سونو نرفتی بسلامتی؟ نه عزیزم استراحت کن کلا هروقت درد داشتی ...

پس نشستن ایرادی نداره آره اکثرا به پهلوی چپ می‌خوابم 

ن امروز میرم سونو توکل بخدا دعام کن عزیز دلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هیوا جان سلام من الان تماس گرفتم گاندی گفت سزارین ده میلیون بعد عرفان گفت دوازده تومن. اتاق خصوصی گ ...

وای مرسی عزیزم😍😍😍 همون چطوری قیمت میدن الان آرمان بدون هیچی میشه۱۴.۵!!! 

ان شاالله یجای خوب پیدا کنی زیاد سخت نگیر عزیزم ی شبه میگذره

درسته یه شبه ولی شب مهمیه والا اسمش سزارینه به هرحال عمله دیگه کلی بخیه آدم میخوره دکتر بیهوشی خیلی مهمه رسیدگی بعدشم بالاخره مهمه دیگه 🥰😘

ممنونم از دعای خیرت عزیزم ایشالله خودتم یجای عالی زایمان کنی و بسلامتی بغل بگیری نی نی رو 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
پس نشستن ایرادی نداره آره اکثرا به پهلوی چپ می‌خوابم  ن امروز میرم سونو توکل بخدا دعام کن عزیز ...

توکل به خدا ایشالله که بحق علی خوش خبری برامون امروز 🥰😘

وای مرسی عزیزم😍😍😍 همون چطوری قیمت میدن الان آرمان بدون هیچی میشه۱۴.۵!!!  

والا نمیدونم دیگه من کلی هم تاکید کردم خانمه هم تاکید کرد که درست داره میگه ولی واقعا خودمم موندم چجوریه

توکل به خدا ایشالله که بحق علی خوش خبری برامون امروز 🥰😘

انا جان شرمنده یه سوال دارم خجالت میکشم من تو خواب ارگاسم شدم دست خودمم نبود با درد پریودی بلند شدم یه پنج دقیقه درد داشتم اتفاقی نیافته نمی‌دونم چرا اینجوری شدم ترسیدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انا جان شرمنده یه سوال دارم خجالت میکشم من تو خواب ارگاسم شدم دست خودمم نبود با درد پریودی بلند شدم ...

نه گلم نترس پیش میاد گلم بهش فکر نکن نی نی خوبه خیالت راحت با این چیزا هیچیش نمیشه 

نه گلم نترس پیش میاد گلم بهش فکر نکن نی نی خوبه خیالت راحت با این چیزا هیچیش نمیشه 

موقع خواب صلوات میفرستم و اینا 

نمی‌دونم چرا خواب دیدم 

خدا تو دلیتو حفظ کنه 

توکل بخدا دعام کن

والا نمیدونم دیگه من کلی هم تاکید کردم خانمه هم تاکید کرد که درست داره میگه ولی واقعا خودمم موندم چج ...

ببین باز ۱۰ بگه ما روو ۱۸ ۲۰ حساب میکنیم😂 اما اگه میگفت ۲۰ اون موقع ناجور بود! بعد این حتما اتاق خصوصی نبوده