2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
منم هفته ۹ ام و درگیرم. خیلی بهم میریزم وقتی لک می بینم.😒

آخه من به خاطر این لک بینی ۱هفته است که سرکارنرفتم ولی بازم لک دارم،می ترسم برم سرکاربیشتر بشه،مال شما هم ادامه داره؟

آخه من به خاطر این لک بینی ۱هفته است که سرکارنرفتم ولی بازم لک دارم،می ترسم برم سرکاربیشتر بشه،مال ش ...

منم دو روز خوابیدم و الان ترشحاتم کمرنگ شده.ولی پاک نیس.

هر بار که لک میشم سه چهار روز ترشحات رنگی دارم.اولش پررنگ و بعد کم رنگ

آخ چقد کار با بارداری سخته😭

کاش شاغل نبودم😭

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو روز خوابیدم و الان ترشحاتم کمرنگ شده.ولی پاک نیس. هر بار که لک میشم سه چهار روز ترشحات رنگی ...

آره منم خیلی اذیت می شم،شما بعد از سونو قلب بازم رفتید سونو؟به من گفته ۲هفته دیگه برم سونو،شما بعد لک سونو رفتید،؟

مال من منفى ميشه ولى استرس نگرفتم😂😂باور كن عزيزم دست منو تو نيست، ما كارايى رو كه بايد ميكرديمو ان ...

بله حق با شماست. حرفاتون کاملا درسته.

اما خب خواستن و نشدن شکسته و شکست تلخه.

امیدوارم هر دومون مثبت بشیم.😊

مال من منفى ميشه ولى استرس نگرفتم😂😂باور كن عزيزم دست منو تو نيست، ما كارايى رو كه بايد ميكرديمو ان ...

راسی علایم رو یادم رفت بگم😁

منم دل درد و حساسیت سینه هام تموم شده تقریبا.

پاهام یخه هنوز و دهنم خشک میشه. لک لانه گزینی هم ندیدم اصلا. عصاب و روان هم تعطیل😁

عزیزم من ۳ ماه قبل بیمارستان گاندی پرسیدم گفت طبیعی ۱۰ تومن سزارین ۱۲ تومن و شما حدود دو تومنم بیشتر ...

عجیبه من برای سقط رفته بودم بهمن، به سزارین ها میگفتند اول ۳۰ تومن بریز به حساب که بستری کنیم

بیمارستانهای دیگه چقدر ارزونتر هستند پس!

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان برای جنین اهدایی مرکز مام خوبه هزینش رو گفت 9میلیون کسی مام رفته بیمارستان خاتم الانبی ...

دوست من از بهمن گرفت،  ۶ تومن هزینه اش بود بغیر از هزینه خود انتقال. کلینیک امید یک میلیون و خورده ای بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
[QUOTE=227085893]معلومه رحمت خوبه خدا رو شکر که با اولین انتقال مثبت شدی می دونم خیلی سخته اما دوبار ...

به فعالیت نیست عزیزم… تو بارداریهای طبیعی هم متاسفانه پیش میاد

بعضی وقتها جنین مشکل کروموزومی داره که اینجوری میشه 

منم علت ایستادن قلب جنینم رو نفهمیدم، آزمایش ژنتیک هم فرستادیم جنین رو ولی فقط ۳ تا کروموزوم رو تست کردن

جواب رو به دکتر الانم نشون دادم گفت چرا همشو تست نکردن؟؟؟  

نمیدونم چرا ولی این ۳ تا سالم بود و جنسیت هم گفتن پسر بوده 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره ولی این دکترای مام کار زایمان رو انجام نمیدن دکتر علیرضایی هم همینقدر خوب و با اخلاقه اکثر دکترا ...

عه چه بد نمی‌دونستم اینو 😕🙁 توکل بر خدا ان شاالله که نی نی نازت توسط بهترین دکتر بدنیا بیاد و ۱۲۰ سال در سلامتی و خوشبختی در کنار هم لحظات سراسر عشق داشته باشید عزیز دلم 🌹🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من هفته ۶ بارداری دوقلو هستم از صبح خونریزی دارم زنگ زدم  دکترم گف آمپول انوکسا ...

اصلا نترس، احتمالا هماتوم داری

استراحت مطلق کن و سعی کن آروم باشی، فقط برای دستشویی از جا بلند شو

آب خیلی زیاد بخور 

اگر آسپرین داری قطع کن چند روز

انقدر اینجا همه خونریزی داشتن و بچه ها سالم بدنیا اومدن

نگران نباش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان من هفته ۶ بارداری دوقلو هستم از صبح خونریزی دارم زنگ زدم  دکترم گف آمپول انوکسا ...

عزیزم استرس رو از خودت دور کن و فقط استراحت کن و فقط برای دستشویی بلند شو اونم توالت فرنگی، استرس واقعا اوضاع رو بدتر میکنه، خیلی ها خونریزی داشتن ولی با استراحت و آرامش به سلامتی زایمان کردن، شما هم رای ساعت داروهاتو استفاده کن و آرامش کامل داشته باش، غذاهای قائده آور یا رقیق کننده خون هم نخور ، ان شاالله به سلامتی این ۹ ماه رو طب کنی گلم 💐🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا؟ زودترین تایمی که مثبت رو نشون داده کی بوده برا شما؟

من ایران نیستم میدونم که بی بی چکهای اینجا حساستره

من از روز ۴ هم هاله خیلی کمرنگ دیدم

ولی با بی بی چک ایرانی هم دیدم تپ همین تاپیک بعضیا که بتاشون بالا بوده از روز ۶ هاله کمرنگ انداخته. بیشتریا تو تاپیک از روز ۹ میبینن هاله رو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
واقعا؟ زودترین تایمی که مثبت رو نشون داده کی بوده برا شما؟

عزیزم منم جنینم بلاست بود روز ۸ بی بی زدم مثبت بود هاله انداخت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍