2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام عزيزم وقتت بخیر، کی پانکچر شدی و بعد چند وقت میخوان انتقال بدن 

من برج ۷ پانکچر شدم و الان دارم انتقال میدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر نگران نباش نگرانی سمه من ۲۲ سیکل ۳ روزه انتقال دادم

چشم عزیزم سعی میکنم استرس نداشته باشم ممنون فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها من امروز سونو بودم سیکلم لانگه ضخامتم ۸ بود پروژستورن دادن انشالا ۶ روز دیگه انتقالم باشه به ...

ببخشید میشه انواع سیکل ها را برای من یکم توضیح بدید؟ 

إن شاالله بهترین ها براتون خدا رقم بزنه

دوستان عزیز 

لطفا اگه در مورد خانم دکتر شجاعیان که در مرکز ناباروری مشتاق اصفهان  هستن اطلاعاتی دارید بهم بگید. 

قراره این ماه زیر نظرشون پانکچر بشم. خوب هستن؟ 

در مورد دکتر همایون عباسی اورولوژیست هم همین طور؟

شنیدم دکتر احمدی و کلانتر خوبن خیلی ولی سرشون خیلی شلوغه و همین شلوغی درد سر ساز میشه 

تا حالا خوبی خانم شجاعیان را شنیدم کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه

یکی از دوستان اینجا مشتاق می رفت پانکچر شد ولی راضی نبود دفعه ی بعد رفت بیمارستان میلاد اصفهان پانک ...

خوب یعنی دکترشون را هم عوض کردن وقتی رفتن میلاد؟ 

یا با همون دکترا؟ 

منم قراره این ماه برم مشتاق برای پانکچر. نجبورم به دکترهام اعتماد کنم. احساس میکنم دکتر عوض کردن هم زیاد خوب نیست 

عزیزم ان شالله بزودی جاش برات پر بشه .  طرز تهیه کاچی دو لیوان آرد می تونی آرد جو هم یکم اضاف ...

ممنون گلم مرسی 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
ببخشید میشه انواع سیکل ها را برای من یکم توضیح بدید؟  إن شاالله بهترین ها براتون خدا رقم بزنه

عزیزم سیکل کوتاه لانگ و طبیعی !کوتاه استرادیول میدن ضخامتت خوب بود انتقال میدن !سیکل لانگ از یکماه قبل ال دی و بوسرلین میزنن دوباره پریود که شدی استرادیول میدن و ضخامت خوب بود انتقال میدن !سیکل طبیعی هم سینال میزنن تخمک خوب داشتی  و اندومترت نرمال بود انتقال میدن!شایدم من اشتباه میکنم ولی من اینجوری شنیدم عزیزم فقط درمورد لانگ مطمعنم

کاچی همون آشی هس که با روغن زرد درست میکنن و توش کلی گرمیجات میریزن.دستورش توی نت هس.قدیمی ها خوب بل ...

اها ما بهش میگیم اب روغنو اول یکم اردو با روغن محلی  (گوسفند)تفت میدیم بعد جدوا میریزیم بعد کمی زردچوبه که داخلش انواع دواهای عطاری که گرم هست و میریزیم بعد اب میریزیم و نبات وقتی به غلظتی  که میخوایم رسید خاموش میکنیم .

فکر کنم همین باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
عزیزم ۶ ماه بعد میتونی باز باردار بشی چن سالته و چنتا جنین داری؟

دکترم گفت ۳ ماه بعد میتونی دوباره شروع کنی .اما مگه هزینه هاش کمه کلا در امدمون ۶تومنه .اینم ماهی ۳تومن قسط و بدهکاری داریم .۳۹ سالمه هیچی جنین ندارم تو تخمک کشی ۴تا تخمک داشتم که یکیش جنین شد و انتقال دادم 

مادر منم بعد اون قضیه من خیلی پیر و شکسته شد. مادرها بیشتر اذیت میشن و انقد میریزن درونشون که گاهی ...

دقیقا

سلام خانوما کسی بوده که با دستورات فلورا تاجیک نتیجه گرفته باشه یعنی چیزی که در مورد ذخیره ی تخمدان میگه صحت داره 

سلام دوستان لطفا لطفا لطفا هرکی پیاممو میبینه و اطلاعاتی داره جواب بده ممنون میشم💝💝💝

بنظرتون اگه تو هفته 34بارداری دکتر و بیمارستانمو عوض کنم کار درستی کردم یا دیگه دیره و درست نی چون شاید کلا دو دفعه دیگه ویزیت داشته باشم تا زایمانم به امید خدا؟؟

الان دکتر اسرافیلی بیمارستان عرفانم

ولی میگم عوض کنم برم بیمارستان گاندی دکتر رضایی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دکترم گفت ۳ ماه بعد میتونی دوباره شروع کنی .اما مگه هزینه هاش کمه کلا در امدمون ۶تومنه .اینم ماهی ۳ت ...

معلومه رحمت خوبه خدا رو شکر که با اولین انتقال مثبت شدی

می دونم خیلی سخته اما دوباره انجام بده انشالله نتیجه میگیری اینبار

دکتر نگفت چرا اینجوری شده؟ جنین رو ندادی تست زنتیک؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️