2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
ممنون و مرسی بابت راهنماییت عزیزم.خیلی نگرانم.میترسم پانکچرکنم پوچ بشه.آخه یه بار از۴بار پانکچرم۴تا ...

همین دارو ها خوبه ولی دارو ب قول خانم تاجیک چهل درصد هم نیست مهمترین اصلاح سبک غذاایه 

نخوردن قند شکر مواد نگهدارنده از همه مهمتر خواب خواب  که شما ساعت یازده خواب باشید صبح هشت ونیم نهایت بیدار نه صبحانه خورده باشید این مهمترین اصله و ورزش هم خ مهمه روزی ی ساعت پیاده روی ..یوگا و... وووارامش و نداشتن استرس همه و همه تاثیر مستقیم رو هورمونها میزارن و ثابت شده هست و ژل رویال هم برا ذخیره پایین ها خ خوبه

سلام چطوری چرا وقتی میبیی به لکه بینی میفتی میری سرکار،میشه نری نی نی مهم تره ها

نرفتم امروز.از سرکار برگشتم دیدم لک اومده.

من یکشنبه وقت دکتر و سونو گرفتم.

حالت خوب شده؟

من هنوز خوب نشدم

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابل تو مرکز ناباروری، روز ۱۷ پانکچر شدم ،روز۱۴علائم تخمک گذاری داشتم خودمم امید نداشتم چیز جالبی بر ...

بنظرم برو تهران. وقتتو بابل و ساری هدر نده. اصلاح سبک زندگی انجام بده غذای سالم حذف فست فود تهران مام یا رویان برو. رویان سعی می کنن از خودت تا جای ممکن تخمک بگیرن. 

خدایا شکرت
ممنون عزیزم بابت دل گرمیت و متاسفم برا از دست دادن پسرت جگرم ریش ریش شده دقیقا مثل تو ام چون مامانم ...

مادر منم بعد اون قضیه من خیلی پیر و شکسته شد.

مادرها بیشتر اذیت میشن و انقد میریزن درونشون که گاهی فک میکنیم همه غم دنیا فقط مال ماست.در حالیکه اونا واقعا غصه داره ما هستن.زیاد به رو نمیارن که شرایط روحی ما بدتر نشه

😉

سلام دوستان همگی خوبید انشاله. من هفته ۲۴ هستم خیلی دل و کمر و لگنم درد اومده .نگرانم توی لگنم میسوزه. البته این چندروز هم زیاد نشستم.ولی دردش جالب نیس مثل پریودی . ظهر درد اومد تا الانم دراز کشیدم هی سبک و سنگین میشه

اتفاقا منم رزاقی بهم نامه عمل داده ولی چون می خواد بره خارج معلوم نیس وقت کنه عملم کنه یا ن بخاطر هم ...

نه من امروز سه پریودیمه...فقط اسممو نوشتن گفتن زنگ میزنیم برات....واسه شما تاریخ دادن؟

ای جان عزیزم خدارو خیلی شکر شما رو خیلی خوب یادم مونده😍

فدات شم ممنونم. عزیزم منم همیشه به یادت بودم انشالله اینبار تا آخرش همه چی برات به خوبی پیش بره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام من دیروز رفتم پانکچر و هیچ تخمکی برام تشکیل نشده         دیگه بریدم، ک ...

سلام دوستم خیلی ناراحت شدم اما تو رو خدا دکترت رو عوض کن بیا پیش دکتر من. مریض پیشش بوده با یه تخمک پیشش مامان شده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نرفتم امروز.از سرکار برگشتم دیدم لک اومده. من یکشنبه وقت دکتر و سونو گرفتم. حالت خوب شده؟ من هنوز ...

وای من خیلی وحشتناکم با وجود دمیترون بازم میارم بالا رفتم دکتر بهم ب۶ داد یکم بهتر شدم

ولی حال به حال میشم غذا که اصلا نمیتونم بخورم از بوی یخچال متنفرم اصلا باز نمیکنم 

بعد من خیلی احساس تنگی نفس میکنم مخصوصا میام یه چی بخورم بدتر میشم 

بعد اون سونو اصلا نرفتی صارم؟

بنظرم برو تهران. وقتتو بابل و ساری هدر نده. اصلاح سبک زندگی انجام بده غذای سالم حذف فست فود تهران ما ...

ممنون از راهنماییت، تهران یه بار رفتم ، به نظرم هیچ فرقی نداشت

رفت و آمد برام سخته، دیگه حوصله این کارارو ندارم...

دوستان من روز چهارم انتقالم  حدود یکساعته تخمدان سمت راستم گرفته تکون میخورم درد داره نمیدونم ...

نه عزیزم.گرم کردن زیر شکم بعداز انتقال توصیه نمیشه.از چند نفرشنیدم اینو

سلام دوستم خیلی ناراحت شدم اما تو رو خدا دکترت رو عوض کن بیا پیش دکتر من. مریض پیشش بوده با یه تخمک ...

مرسی عزیزم، شما دکترت کیه؟؟

من تهران برام سخته، دیگه حوصله درمان ندارم، انقد هم به خاطر شوهرم انجام میدم مطب دکتر و مراکز ناباروری منو دیوونه میکنه...