2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

دخترا طبیعیه موعد پریودمه امروز درد شدید پریودی میگیره ول میکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🛑🛑بچه ها یه راهکاری بهم بدین...!!!

جای آمپولای پروژسترونم داره ورم میکنه😥

دردش هم که بماند...

چه کار کنم به نظرتون؟؟ چجوری ورمها کم میشه؟؟

با وجود اینکه همسرم خیلی دقیق و آروم میزنه اما میگه دیگه نمیدونم کجا بزنم. همه قسمتهای تزریق پر شده از جای سرنگهای قبلی😰😰😰

یسری که cbc فاکتورهای خونی بقیشو نفهمیدم چیه 🙈

ممنون عزیزم همینم راهنمایی کردی😘

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
🛑🛑بچه ها یه راهکاری بهم بدین...!!! جای آمپولای پروژسترونم داره ورم میکنه😥 دردش هم که بماند... ...

عزیزم امپول پرپژسترون روغنی جون به جونش کنی هم درد داره هم ورم میکنه من روزی دوتا رو تو یه سرنگ میزدم داغون بودم این آخرا جاش خون میومد دیگه بماند سفت میشد مثل سنگ ولی میتونی فورا بعد از تزریق حوله گرم بزاری روش و‌ماساژ بدی تا یکم جذب بشه فقط رو اون قسمت جای آمپول بزاری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام حالت خوبه؟ لک بینی قطع شد؟ سرکار میری؟ منم شرایطم مثل توعه. و الان از سرکار اومدم دیدم لک ...

سلام عزیزم خوبی من دیگه از شنبه نرفتم سرکار تا امرور که رفتم.آره فقط همون جمعه هفته پیش بود دیگه ندیدم امروز رفتم مرکزی که انتقال داده بودم سونو کردم گفت هماتوم نداری.نمیدونم بوده رفع شده یا اصلا سونو اولی اشتباه بوده.کلا از دکترم زیاد خوشم نمیاد مجبوری میرم پیشش .منتظرم 12 هفته بشم برم مام سودابه متین امیدوارم که خوب باشه.نرفتی دکتر؟

انلاین شدید خیلی سوال دارما😂😂بچه های این تا پیک من خیلی اذیت کردم با سوال هام ببخشید تو رو خدا دست ...

راحت باش گلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام دوستان.من برای کارای مجدد پانکچرو ...رفتم مرکز دیگه.دوباره ازمایشاتی برام نوشتن.میتونید برای تفسیر اینا راهنماییم کنین که باهم چه معنی ای میدن؟ممنون

Fsh=4.37

Lh<0.1

Estradiol=24.7

Amh=0.11

سن ۳۹

🛑🛑بچه ها یه راهکاری بهم بدین...!!! جای آمپولای پروژسترونم داره ورم میکنه😥 دردش هم که بماند... ...

موقع تزریق محل رو با دو انگشتش بکشه دردش کمتره ها.برای من کم کبود میشه

😉

من اول خنک میکردم بعد ۲۴ ساعت گرم میکردم اخرا دیگه جواب نمیداد گرم میکردم با روغن ماساژ میدادم انگاری گره ها کوچیکتر میشد

خدایا شکرت
این داروهای ازیترومایسین و استامینوفن رو کیفیت اسپرم و تخمک تاثیر نمیزاره ؟

من دوره اول پانکچرم گوشم به شدت عفونت کرد و دارو خوردم و پانکچر هم شدم با دکترت صحبت کن ولی قطع نکن تا دکترت نظرشو اعلام کنه