2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم شما چای به میخورین

فاطمه جان فقط یکی دوهفته بعد انتقال خوردم دیگه تنبلیم اومد برم به بخرم خشک کنم ولی اگه داشتم حتما هرروز یه لیوان میخوردم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ای بابا امیدوارم بهتر بشی. شنیدم که خون کم زمان پریود خوب نیست آره این راه هزار تا پیچ و خم داره 😔 ...

ممنون من تنبلی دارم یا همون پی سی اوو معمولا برا ماها طبیعیه خون کم‌ باشه و بیشتر لک هستش ولی با وجود این تنبلی همیشه حداقل 3 روز کامل خون دارم اینقد دیشب گله مند شدم امروز خونریزی برام جبران شد🤣🤣 دیوونه شدم

چی بگمم تو این راه تا روز زایمان خیال راحت وجود نداره لحظه به لحظه استرس داره خدا خودش کمک هممون باشه توان داشته باشیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم چقدر سختی کشیدی گلم، آخه واسه من بتام فقط تا ۷۹ بالا رفت بعدش دیگه اومد پایین فکر کنم ساک ...

قربونت برمم بله دوستمون توضیح دادم برام‌ من اطلاع نداشتم انشاالله سری بعد همه چی خوب پیش بره و‌ مثبت واقعی بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

میگم بچه ها من از جمعه سرما خوردم حالا جدا از علایم سرماخوردگی سکت چپ سرم یه حالت کرختی و بی حسی گرفته جوری که دست میزنم پوست سرم یه جوریه مثل وقتی زیاد به یه حالت بشینی و پاها بی حس بشه منم اینجوریه سرم کسی بوده مثل من؟؟ به نظرتون مال سرماخوردگیه؟؟ یا پیگیر بشم

خیلی نگرانم ممنون میشم اگه میتونید راهنمایی کنید

فاطمه جان فقط یکی دوهفته بعد انتقال خوردم دیگه تنبلیم اومد برم به بخرم خشک کنم ولی اگه داشتم حتما هر ...

من دارم پس میتونم بخورم عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم قربونت اره بخور عزیزم نوش جونت اما کلا زیاده روی نکن 😍😍

باش ممنون هیوا خدا فسقلیاتو حفظ کنه

هیوا من درد سمت چپ دارم صبح یه بار گرفت الان هم 

الان من قاطی کردم درد برا چیه همه این درد و داشتن میزنه به پهلوم قبلا هم داشتم میوم درد داشت داشتم نمی‌دونم برا اونه یا چی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تووووروووخدا راست میگیییییی؟؟؟الان بارداری؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من خاک تو سر هش دست دست کردم از اسپکلوم وحشت ک ...

بله عزیزم الان خداروشکر به لطف خدا باردارم.

دور از جونت نترس عزیزم منم واژینیسموس هستم و واقعا اذیت میشدم ایشالله خواستی انتقال بدی با بیهوشی هیچی نمیفهپی ریلکسو راحت انتقال بده ایشالله به امید خدا بزودی خبر مادر شدنتو بدی گلم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
انلاین شدید خیلی سوال دارما😂😂بچه های این تا پیک من خیلی اذیت کردم با سوال هام ببخشید تو رو خدا دست ...

بپرس عزیزم هر سوالی داری بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بله عزیزم الان خداروشکر به لطف خدا باردارم. دور از جونت نترس عزیزم منم واژینیسموس هستم و واقعا اذیت ...

اره گلم من همین بیماری 2سال داشتم یکم بهتر شدم حتی از سونو واژ بنال ترس شدید داشتم دیگه باهاش کنار اومدم ولی هرگز با اسپکلوم نمیتونم رابطه برقرار کنم 

ینی فقط انتقال تخمک کشی از این وسیله استفاده کردن شما هم بی هوش بودی درسته؟راستی پاپ اسمیر چ کردی😞

بپرس عزیزم هر سوالی داری بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم 🥰😘

ممنون مهربون مشکلتون چی بود ای وی اف کردی من تا پارسال ذخیره م بالا بود یهو افت کرد اومد زیر یک دکترا ک میگن تخمک نداری زیاد ناامیدم میکنن 😭😭

خانوما من هفته ی بعد پانکچرمه . الانم‌کلی دارو زدم . از صبح سردرد و تب و لرز دارم .‌به نظرتون قطع کنم داروها رو ؟ از شوهرم‌گرفتم .‌از صبح تب و لرز دارم‌. 

تو رو خدا راهنماییم کنین 

خدای من خدای معجزه هاست .