2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ای وای یعنی چی اخه 😶😶😶😶چقد ناراحت شدم عزیزم😞

خودمم نمیدونم اون سری رفتم سنو گفت همه چیزش خوبه یهو نمیدونم این سری چی شد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان صوفی جون ببخش منم کورتاژ شدم چند ماه پیش واسه بقایا الان از حرفای شما استرس گرفتم نکنه من ...

استرس نگیر عزیزم، همه اینجوری نمیشن

هیچ علامتی نداره متاسفانه ، دکترم هیستروسکوپی کرد قبل از انتقال که فهمید چسبندگی دارم

بعدش دیگه خودم خیلی دنبالش رو گرفتم و به دکتر های دیگه گفتم اونها هم سونو در آب کردن و چند بار هیستروسکوپی

تو بعضیا علامتش اینه که وقتی میخوای انتقال بدی ضخامت خوب بالا نمیره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خودمم نمیدونم اون سری رفتم سنو گفت همه چیزش خوبه یهو نمیدونم این سری چی شد

واای خیلی ناراحت شدم 😔😔😔 آخه چرا؟

کاملا حالت رو میفهمم ، دفعه پیش همین سر خودم اومد… خیلی سخته خیلی

خدا بهت آرامش بده 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
میدونم چی میگی صبی رفتم سنو ان تی گفت قلب جنین  ۲هفته است وایساده دنیا رو سرم خراب شده

عزیزم خدا بهت صبر بده واقعا شوک بزرگی هست ایشالا بزودی برات بهترینها به سلامتی اتفاق میفته

و خدایی که در این نزدیکیست

سلام بچه های ای وی اف 

میگم از اسپکلوم همون وسیله ک واژ ن باهاش باز میکنن تو کدوم مرحله ازش استفاده میشه؟

من شدید از این وسیله میترسم درد شدید میگیره دست خودم نیس

من آمپول ها زدم سونو گرافی این روزها میرم 

کی از این وسیله اسپکلوم استفاده میکنن فقط انتقال؟؟؟؟فقط نگین چیز خاصی نیس بخدا دست خودم نیس آره شماها دردتون نمیگیره ولی من دردم میگیره دست خودم نیس

باور نداره دلم تو رفتی از وجودم .به شوق دیدن تو روزهارو که صحله ثانیه ها رو میشمردم    

عزیزم خدا نگاه مهربونش و ازت دریغ نکنه گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏