2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم اگر فشارت اوکی باشه طبیعیه بچه به معدت فشار میاره هرچی به اواخر نزدیک تر میشی درد دنده و م ...

چیکا جون شرمنده من سه روزه اسهال شدم رفتم دکتر بهم سرم داد و امپول دی سیکلومین میتونم استفاده کنم ضرر نداره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من الان انقدر بلند بلند گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭😭😭😭😭برا نی نیم که اتفاقی نمیفته خ ...

نه عزیزم منم چندین بار گریه شدید کردم چیزی نمیشه ولی خب الان دیگه اروم باش و بخودت استرس نده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اوخ ننه😍😍😍😍😍😍خوبن نی نیا😍

اره عزیزم خداروشکر

پسرم‌زردیش خوب نمیشه

همش فکر تو ام 😅

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
هزینه زایمانت با دکتر عارفی چقد شد عزیزم کلا

من کرونایی بودم عزیزم

هزینه هام کلا فرق میکنه

فقط اولش ۷۰ میلیون پول ازمون گرفتن

البته خداروشکر بیمه امون برگردوند کلیشو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها من روز دوم پریودی بخاطر فیبرومم خونریزیم خیییییلی زیاد هست تکون میخورم ببخشید میریزه کم بود ...

اون خونریزی رحم ربطی به فیبرومت نداره کلا هر نوع عمل فیبرومی و اینا امکان این هست که خونریزی شدید بشه و دربیارن اما خیلی درصدش کمه خیلی. من که عمل کردم جای فیبرومم بد بود به جاش نمیزاشت پریود شم تکررر ادرار و دردشدید کمر داشتم که زندگی و مختل کرده بود دکتر از اتاق عمل اومده بود بیرون به همسرم گفت خیلی خونریزی کرد اما جمعش کردم و اینا چون یادمه قبل عمل به دستیارا و اینا گفت جوونه بچه هم نداره حواسشون باشه یعنی! اما فردای عمل انگار اب روو اتیش بود اینقد خوب شدم. به منم گفتن برمیگرده اما فعلا دوسال و نیمه خداروشکر خبری نیست

آره میرم الان بیرونم اینقد خوشحالم حالم خوبه. مواظب هم هستم قربونت برم من 

خداروشکر🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اون خونریزی رحم ربطی به فیبرومت نداره کلا هر نوع عمل فیبرومی و اینا امکان این هست که خونریزی شدید بش ...

پس اینکه اینقدر خونریزی دارم مال چیه؟

دقیقا از وقتی فیبروم دار شدم خونریزیم زیاد شده 

دکترم هم گفت اگر خونریزیت زیاد شد فیبرومت رو عمل کن 

فیبروم گاهی خیلی خونریزی میده 

منکه راضی هستم از فیبروم باشه وگرنه نگران میشم

اون خونریزی رحم ربطی به فیبرومت نداره کلا هر نوع عمل فیبرومی و اینا امکان این هست که خونریزی شدید بش ...

مال شما خداروشکر چون باردار شدی برنگشت ...اکثرا دیدم برگشته ....خونریزی روز دومم انگار با هربار تکون میخورم یه لیوان ببخشید خون میره

چیکا جون شرمنده من سه روزه اسهال شدم رفتم دکتر بهم سرم داد و امپول دی سیکلومین میتونم استفاده کنم ضر ...

بخدا اطلاعی ندارم فداتشم فقط میدونم نذار اب بدنت کم بشه گلی 

خداياشكرت....❤️