2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم روغن سیاه دانه هر شب میمالیدم و میبستم شکممو موکسا تراپی کردم طب سوزنی رفتم پرهیز غذای س ...

موکسا تراپی و طب سوزنی هم باعث‌ گرم شدن رحم میشه ؟ گرم شدن رحم قبل از پانکچر هم ضرر داره یا فقط انتقال ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم عزیزم اخه جاهای نزدیکم هیچ جا نمیبرتم پوسیدم تو خونه فقط واسه دکتر میرم‌بیرون چون خونه مادرشو ...

آخی عزیزم میدونم دیگه دلت گرفته . انشالله این دوماهم به خوبی و خوشی میگذره 🤲. ولی راضیش کن با ماشین برین یه جای خلوت پیاده شین یکم هوا بخوری . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم میدونم دیگه دلت گرفته . انشالله این دوماهم به خوبی و خوشی میگذره 🤲. ولی راضیش کن با ماشین ...

مرسی عزیزم التماس دعا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

وای دخترها چقدر حالم خرابه....چقدر داغون و خسته ام....کی میخواد این بدبختی های منم پایان داشته باشه...چه خاکی تو سرم کن....چرا اشکهام بند نمیان اخه....چجوری به مامانم بگم بازم منفی شدم....خـــــدا

وای دخترها چقدر حالم خرابه....چقدر داغون و خسته ام....کی میخواد این بدبختی های منم پایان داشته باشه. ...

عزیزززم    خیییلی ناراحت شدم.میفهمم حالتو   فقط میتونم دعا کنم خدا ارامش بده ب دلت. ان شاالله ب زودی زود دل ما هم شاد میشه بالاخره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من روز دوم پریودی بخاطر فیبرومم خونریزیم خیییییلی زیاد هست تکون میخورم ببخشید میریزه

کم بود اهن شدید شدم اهنم ۳هست 

یعنی با عمل خوب میشه؟نگرانم که یهو سر عمل از شدت خونریزی رحمم رو دربیارن 🙄🤔

خیلیا هم میگن فیبروم عمل هم کنی باز برمیگرد 

یعنی چی اخه؟کسی تجربه داره؟

وای دخترها چقدر حالم خرابه....چقدر داغون و خسته ام....کی میخواد این بدبختی های منم پایان داشته باشه. ...

خیلی متاسفم عزیزم… میدونم چقدررر سخته

امیدوارم خدا دلت رو آروم کنه🙏🏻 یه ذره به خودت زمان بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان عزیزم‌هرکس میدونه جواب بده پردنیزولون رو دکتر شما کی قطع کرد؟ دکتر من اینجا اعتقادی به ...

سلام دوست عزيز،من از قبل انتقال داشتم روزي دوتا ميخوردم ،،تا هفته شش كه به صورت تدريجي برام قطع كردن…

وا مگه شیاف به این زودی قطع میشه من یاددمه چیکا جون تا اخر میزاشت من که هفته ۲۳ هنوز شیاف دارم

اینجوری گفتن دکترم تا وسطای اسفند قطع میشه. نه چیکا هم براش ۱۰ هفته به بعد کم کرد ولی خودش بعضی روزا میذاشت چون درد داشت. حالا باز برم دکتر بهش میگم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فکر کنم دکتر من به باردارها میگه تا هفته ۱۰ هم آمپول پروژسترون داشته باشن هم شیاف ، هم استرادیول ولی ...

مال من حدود ۱۱ هفته دیگه کلا قطع میشه. انوکسا و پردنیزولون هم گفت تا آخر. بازم ازش میپرسم 

عزیزم خودتو ناراحت نکن ، میدونم خیلی سخته، اروم باش گریه کن هیچ اشکالی نداره باید خالی بشی ولی توکلت به خدا باشه

قربونت برم سارای قشنگم خودتو مشغول کن فیلم دوس نداری،سریال دانلود کن بشین ببین به روزای پیش رو ...

عزیز دلمی خواهر باورت نمیشه من قبل مثبت شدن یه دیونه بودم که فقط میخواستم مادر بشم به هر قیمتی دقیقا حالی که الان داری قربونت برم منم داشتم اون وقتا. تمام تلاشمو میکنم خوب باشم سریال ۶۰ تا دانلود کردم ولی اصلا حوصل ندارم همش دلم میخواد برم یه فضای باز مثل پارک فقط بشینم اونجا. میدونی شرایطم خیلی بد شده تهوع و معده درد داغونم کرده آب چیه که من حسرت خوردنش رو میخورم از اونور کرونا گرفتم بدتر شدم. مرسی که هستید نمیذارم اینجوری بمونم من بدتر از اینا رو رد کردم. انشالله که به حق فاطمه زهرا به زودی زود مامان میشی مهربونم و یه بارداری راحت رو میگذرونی به خدا که چقد دعاگوتم. الهی خیلی زود نی نی بیاد تو دلت و مثل من باورت نشه 😚😚😚😚😚