2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چیکاجون میگم من بعضی وقتا ی خورده تهوع دارم مخصوصا وقتی غذا میخورم بنظرت طبیعیه؟

اره عزیزم اگر فشارت اوکی باشه طبیعیه بچه به معدت فشار میاره هرچی به اواخر نزدیک تر میشی درد دنده و معده و اینا بیشتر میشه

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه بعد انتقال نباید ای و امگا بخوری اگه انشاالله مثبت شدی شاید از هفته ۱۶ دکترت بهت امگا بده ای ...

بعد انتقال کلا مکمل هامو قطع کنم؟ای .امگا .کیوتن. کوالی فول اینو فو لیک.دی.ال ارژنین؟

بچه ها من الان انقدر بلند بلند گریه کردم که به هق هق افتادم😭😭😭😭😭😭برا نی نیم که اتفاقی نمیفته خ ...

عزیزم من یکسال خانوادمو ندیدم یعنی هیچکسو ندیدم جز چندوقت یکبار مامان و‌بابامو و دقیقا حالم اینجوری بود میرفتم جلو اینه خودمو‌ که نگاه میکردم یهویی اشکام میریخت میرفتم تو اشپزخونه مرتب کنم یهو مینشستم همونجا گریه میکردم حتی چندبارم اینجا گفتم اینا از فشار روحی هستش. برو اینستا پیجای سیسمونی ببین قشنگ دوسه تا ماسک بزن باهمسرت برو بیرون یکم وسایل بچه ببین برای خودت اون خوردنی که دوست داری بخر یعنی خودت یجوری حال خودتو درست کن فقط اینجوری میتونی به خودت کمک کنی کاملا کاملا میفهممت من بعداز زایمانمم درگیر همین موضوع شدم به شدت. 

خداياشكرت....❤️ 
عزیز دلمی خواهر باورت نمیشه من قبل مثبت شدن یه دیونه بودم که فقط میخواستم مادر بشم به هر قیمتی دقیقا ...

عزیزم

سارا خودتو خیلی محدود نکن

هر وقت مطمئن شدی که همه چیز اوکیه هم خودت هم نی نی

گاهی برو بیرون برا روحیه ت خوبه

به قول خودت برو پارک

فضای باز

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
برای بار دوم انتقالم کنسل شد. روز ۱۰ سه خطی بود و اندومتر ۶/۲ ولی روز ۱۲ سه خطی بودنشم از بین رفته ب ...

ه چسبی هست میدن صخامت میبره ولی چهار میلیوم اینا میشه نمیدونم دقیقشو نگران نباش خدا بزرگه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آره از بالا میبرم خیلی لب به لب. خاک تو سرشون من اینقد اعصابج خورد میشد همیشه یه ربع قبلش شروع میکرد ...

اره واقعا منم حرصم درمیاد قشنگ😬😬😬

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دخترا یه سوال دارم از دو روز قبل یه فکر مثل خوره مغز منو میخوره من درد شکمم سمت چپ دارم میگیره ول م ...

سونو رفتیامروز عزیز

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم