2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
پس یعنی تا30 خوبه؟زیر30مشکل داره؟

برای یه قلو آره دوقلو فک کنم ۳۰ کمه کمتر میشه احتمالا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من الان جواب آزمایش سومم اومد، بتا ۲۰ !!!!! اول ۴۳ بعد شد ۷۹ الان شده ۲۰ !!!!!! این یعنی داره سقط ...

اره عزیزم متاسفانه افت بتا شدی دفعه بعد قبل انتقال پیگیری کن و حتما آزمایش ایمنی انعقادی بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما هم همراه نداشتیم، اول من پانکچر شدم، دیگه تا اون از اتاق عمل بیاد من اوکی بودم،بعدش هم من ر ...

خیلی ممنون از شما دوست خوب که پاسخ دادید واقعا نگران این موضوع بودم. إن شاالله مامان شده باشید 

عزیزم اگه راحتی همراه ببر گلم  در ضمن ناامید چرا اتفاقا نمونه مستقیم از بیضه بهترین اسپرم ها ر ...

نه من اصلا راحت نیستم با همراه دیگه چون هیچ کس نمیدونه. 

خیلی ممنون عزیزم از امیدواری دادنت. 

إن شاالله خدا بهترین خیر ها را براتون رقم بزنه و تا حالا مامان شده باشید. 

اتفاقا خودم یه بار معجزه خدارو دیدم. چند سال پیش در حالی که دکترا میگفتن هیچ راهی نیست من طبیعی باردار شدم. هنوز باورش نکرده بودم که خدا ازم گرفت. خارج رحم شد. 

اصلا نمیدونم چرا داد و چرا گرفت. 

اعتقاد دارم به اینکه خدا اگه بخواد همه قوانین دنیا در هم میپیچه. 

ولی نمیدونم چرا اینقدر نا امیدم احساس میکنم خدا نمیخواد برام

الهی آمین به حق این شب الهی آمین.عزیزم من آبان پانکچر شدم و دوتا سه روزه انتقال دادم و منفی شدم😔😞 ...

حتما عزیزدلم برات از ته دلم دعا میکنم اینبار بگیره و خبر مثبت شدنتو بشنویم🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ما باید خیلی قوی باشیم چون راهمون خیلی درازه❤️🌹

خدایا به امید تو....
من براتون ایت الکرسی رو خوندم استرس رو از خودتون دور کنید .بزارین چند روز از موعد پریودتون بگذره هم ...

ممنونم ازیزم بابت مهربونیت ❤️🌼 ولی دیگه امروز بی بی کلا رنگ نگرفت ، احتمالا بارداری شیمیایی بوده ، اگه حوصله ام بیاد امروز میرم آزمایش میدم خیالم راحت بشه ❤️🦋 

ممنونم از همگی که دلداریم دادیم دوستان 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم