2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آره درک میکنم عزیزم منم هی توهم مسمومیت بارداری میزنم دیوونه شدم😢 این نی نی بدنیا بیاد من ی نفس ر ...

مسمومیت بارداری ورم خیلی شدید داره.

مثلا هفته ای یک کیلو بیشتر وزن بره بالا

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم کلا داروی انعقادی رو باید ۷۲ ساعت قبلش قطع کنی من اونموقع آسپرین میخورم که ۳روز قطع کردم ب ...

ممنون عزیزم. آزمایشگاه نیلو هم گفت ۴۸ ساعت قبل آنوکسا رو قطع کن.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
برا من خیلی زود اماده شد فککنم یه هفته بود اما خودشون میگن ۲۰ روزه اما فککنم نهایت ۱۰ روزه بیاد ...

ممنونم عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام بچه ها ، امیدوارم همگی خوب باشید. بچه ها من دیروز انتقال دادم، ولی واقعا خیلی سخته ادم فقط استراحت مطلق کنه، خسته شدم، البته هی پا میشم میرم قرصامو میخورم یا غذا میخورم .. یعنی واقعا همه استراحت مطلق هستن؟! خیلی خسته کنندست

سلام بچه ها ، امیدوارم همگی خوب باشید. بچه ها من دیروز انتقال دادم، ولی واقعا خیلی سخته ادم فقط استر ...

سلام عزیزم 

کی گفته استراحت مطلق؟؟؟؟ کار سنگین نباید بکنی همین

اشتباه ترین کار ممکنه استراحت مطلق ، قشنگ توو خونه قدم بزن راه برو بشین استراحت کن فقط یکی دوروز اول استزاحتت بیشتر باشه ( اونم ثابت شده نیست) از بعدش برو بیرون اصلا کارای عادیه خودتو بکن

سلام عزیزم  کی گفته استراحت مطلق؟؟؟؟ کار سنگین نباید بکنی همین اشتباه ترین کار ممکنه استراحت ...

مرسی عزیزم جواب دادی!! واقعا از دیروز کلافه شدم، خسته شدم، مرسی که راهنمایی کردید... از یه طرف ادم خسته میشه از دراز کشیدن، از یه طرفم میگم نکنه پاشم راه برم لانه گزینی انجام نشه!! 

مرسی عزیزم جواب دادی!! واقعا از دیروز کلافه شدم، خسته شدم، مرسی که راهنمایی کردید... از یه طرف ادم خ ...

نه عزیزم نترس فقط جارو طی اینکارارو واقعا اصلا نکن 

من که دکترم میگفت از همون روز اول خواستی هم برو سرکار ! ارامش الان برات از همه چیز مهمتره کنارش استراحت😍

حتما عزیزدلم برات از ته دلم دعا میکنم اینبار بگیره و خبر مثبت شدنتو بشنویم🤲🤲🤲🤲🤲🤲  ما بای ...

فدات شم که این قدر مهربونی عزیزم آن شالله خدا از زبونت بشنوه آن شالله شما هم خبر مثبت شدنتو بدی منم برای شما و منتظر ان دعا میکنم مرسی عزیزم 🌹🌹🙏🙏🙏🙏

سلام بچه ها ، امیدوارم همگی خوب باشید. بچه ها من دیروز انتقال دادم، ولی واقعا خیلی سخته ادم فقط استر ...

سلام،بیتا انتقال دادی به سلامتی😍👶👶ان شاالله مثبتی و مامان دوقلوهای همسان گل پسر.

منم دوم اسفند وقت دکتردارم،امافکرنکنم به انتقال برسم .میمونه برای بعد ماه رمضون.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

انشالله میگذره.فیلم ببین.خیلی استراحت نکردن.خیلی هم استراحت کردن.بخاد بگیره به استراحت کردن و نکردن نیس.

مهم اینه که تو خیالت اروم باشه

😉