2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ایشاا.. ک میره بالا قربونت برم میدونم چقد استرس داری اما خب کاری نمیشه کرد بخدا ایمان داشته باش بهتر ...

فدااات بشم عزیزم لطف میکنی در حقم ❤️❤️❤️ 

انشالله که یهویی بره بالا 

صبح شوهرم بی بی چک که دید گفت این که پرنگ تر نشد ، ولی اشکال نداره همین که طبیعی باردار شدی بازم خداروشکر دوباره اقدام میکنیم ، کلا نا امید شده که رشد کنه 😞😞 به خدا انگار آسمون روی سرم خراب شد، مثلا دلداریم داد ولی قشنگ نابود شدم 🤦

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فدااات بشم عزیزم لطف میکنی در حقم ❤️❤️❤️  انشالله که یهویی بره بالا  صبح شوهرم بی بی چک ...

گلم خدایی نکرده اگه نمیخاست رشد کنه ک مطمئنن توی همین بتا هم نمیموند پس کم رنگ میشد من بی بی چکای دفعه اولمو دارم هنوز روز نهم پررنگ تر از روز یازدهم بود بعدش دوباره پررنگ شد ایشاا... خیره انرژی منفی نده بخودت خدابزرگه ایشاا... شنبه برو آزمایش بده مطمئنم کلی میره بالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان از همتون میخوام اگه زحمتی براتون نیست برای رشد جنین من یه آیت الکرسی بخونید 🥲🥲 ممنونم از هم ...

سلام عزیزم مامان عجول به این زودی که نیست !کمی فرصت بده به نی نی رشد می‌کنه آن شالله .مثل قبل اینکه متوجه بارداری بشی خودتو مشغول کن . شما خیلی زود آزمایش دادی همین که هاله داره یعنی بتا خوبه نگران نباش برات آیت الکرسی خوندم عزیزم.

گلم خدایی نکرده اگه نمیخاست رشد کنه ک مطمئنن توی همین بتا هم نمیموند پس کم رنگ میشد من بی بی چکای دف ...

خدا از زبونت بشنوه مهربون💞💞  خدا کنه اینجوری بشه ، ممنونم امیدوارم میکنید ❤️💚❤️💚 کاش میشد یجوری بهش فکر نکرد 😅 

استرس مزخرفی که دارم ، خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم ولی انگار نمیشه 🤦

سلام عزیزم مامان عجول به این زودی که نیست !کمی فرصت بده به نی نی رشد می‌کنه آن شالله .مثل قبل اینکه ...

خیلی عجولم ، میدونم 🥺🥺 ممنونم که برام دعا خوندی امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده 🤍🌷🤍 

ولی حق بدید که بعد این همه سال این نگرانیم طبیعی باشه ☺️

دوستان از همتون میخوام اگه زحمتی براتون نیست برای رشد جنین من یه آیت الکرسی بخونید 🥲🥲 ممنونم از هم ...

عزیزم رشد میکنه نگران نباش، فسقلی ات شاید یه ذره تنبله، چکارش داری از اول زندگیش بهش سخت میگیری که زود زود رشد کنه😀

عزیزم رشد میکنه نگران نباش، فسقلی ات شاید یه ذره تنبله، چکارش داری از اول زندگیش بهش سخت میگیری که ز ...

اره شانش من به باباش رفته تو تنبلی 😅😅 حال نداره رشد کنه 😂☺️🤦

بالاخره کدومه؟  دوست عزیز دیگری گفتن حتما همراه باید داشته باشم چون میخوان اسپرم تازه از بیضه ...

عزیزم اگه راحتی همراه ببر گلم 

در ضمن ناامید چرا اتفاقا نمونه مستقیم از بیضه بهترین اسپرم ها رو میگیرن 

توکلت بخدا باشه 

اگه راحت میشه خیالتون همراه بیارین 

دوستم چون همسرش ماشین نمیتونستم برونه با برادرش اومده بود که اون برگشتنی برونه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من دوباره بی بی گذاشتم ، با دیروز هیچ فرقی نداشت 😕😕 هنوز همونجوری یه هاله کمرنگ ، فکر کنم ج ...

عزیزم من روز ۱۶ انتقال جنین در حالیکه بتام مثبت بود بی بی چک یه هاله خیلی کمرنگ افتاد اصلا به بی بی زیاد اعتباری نیست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم معدم داره اذیت می کنه نعناع میشه دم کنم بخورم؟ من  قبل انتقال دو ماه پنتوپرازول ناشتا خوردم ...

والا نمیدونم خوبه یا نه ولی من اصلا چیزای گیاهی جرات نمیکنم بخورم. بهتره نخوری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر   خدا حفظش کنه براتون واقعا دارو بدترش کرد ؟

اره مخصوصا دی اف ای و همینطور هردفعه بدتر با اینکه سیگارشو کم کرد رعایتای دی اف ای و میکرد کلی ال کارنتین و ... اما به نظرم این چند ماه اندروفرتی خیلی خوب بود مخصوصا حرکتش چون اولین بار صفر بود اما اخرین ازمایشش شد۴۰ اینا یکیش! اما خب مورفو صفر و دی اف ای افتضاح! اولین بار۳۲ بود بعد مصرف دارو شد۴۷ بعدش ۷۸!! 

فدااات بشم عزیزم لطف میکنی در حقم ❤️❤️❤️  انشالله که یهویی بره بالا  صبح شوهرم بی بی چک ...

اای جانم ان شاالله چند روز دیگه با جواب بتای خووب خوش خبر میای عزیزم  

دلداری دادن اقایون اینجوریه دیگه   . چون از دید حل مساله کردن خودشون نگاه می کنن فک کردن اینجوری خیالتون راحت تر میشه . دیگه نمیدونن خانوما با دید دیگه ای نگاه می کنن. به دل نگیر  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱