2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
بچه ها من دوباره بی بی گذاشتم ، با دیروز هیچ فرقی نداشت 😕😕 هنوز همونجوری یه هاله کمرنگ ، فکر کنم ج ...

عزیزم رشد میکنه خیالت راحت بی بی چک هرروز بزاری پررنگ‌تر نمیشه بزار دوروز یا سه روز از بی بی قبلی بگذره دوباره بزار که تفاوتش مشخص بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا رو برای اون دوستایی فرستادم که بیبی چک منفی نگرانشون میکرد و استرس داشتن

عالیه عزیزم دستت درد نکنه ولی اون خانوم طبیعی باردار شد ما انتقال دادیم منکه روز یازدهم منفی شد بی بی خیلی ناراحتم

سلام دوستان عزیزم من دمیترون بخورم؟داروخانه میده؟و اینکه چجوری مصرف کنم.صبح ها فقط بعد بیدار شدن حالت تهوع دارم و تمام اما طول روز معده ام همش ترش میکنه.من یادمه اگه اشتباه نکنم دفعه پیش یه قرص داد اندانسترون بود اونم برای تهوع هست؟

عالیه عزیزم دستت درد نکنه ولی اون خانوم طبیعی باردار شد ما انتقال دادیم منکه روز یازدهم منفی شد بی ب ...

عزیزم  درسته ولی بازم روز یازده بعد انتقال زوده تا روز چهارده و شونزده باید صبر کنید من عزیزم آزمایشگاهی و رشته امه بیبی چک و ادرار دیرتر نشون میده و منفی کاذب همیشه اولش داره

مرسی عزیزم خدابزرگه هدیه که بهت داده مطمئن باش میمونه واست😍 آره دقیقا تاچندبار سقط نداشته باشی ...

مررسی عزیزم 😍😍 خدا نگهدار نی نی خودت باشه عزیزم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ای جانم بسلامتی عزیزدلم اصلا نگران نباش خب هنوز از پریودت خیلی نگذشته حداقل یک هفته بعد از تاریخ پری ...

فدااات بشم ، اره خیلی تو نت خوندم درموردش برای خیلیا بتا دیر میره بالا ، بچه اشنم پسر میشه 🤣🤣

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دوستان از همتون میخوام اگه زحمتی براتون نیست برای رشد جنین من یه آیت الکرسی بخونید 🥲🥲 ممنونم از هم ...

آیت الکرسی واست خوندم نی نیت بهت چسپیده تا ۹ ماه به خیر و خوشی بغلش میگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
البته شما توی سیکل انتقالی دیگه حالا که جنیناتم تشکیل شده فرق میکنه. چندتا جنین داری؟  میگن خی ...

ببخشید دوستانی که مثبت شدین میشه بگید شب قبل یا روزای قبل انتقال نزدیکی داشتین یا نه؟؟؟؟