2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم خدا شکر خوب شدم فداتون بشم ❤❤❤❤

الهی هزار مرتبه شکر

من یکم از صبح گلوم می سوزه به نظرت نیاز ب دکتر داره؟

یا درمان علایمی کنم

قرقره دیفن هیدرامین برای گلو درد و استامینیفون برای تب؟

سلام بچه ها

خب من انتقال دادم💃

البته با اعمال شاقه😑 پدرم درومد... دهانه رحم باز نمیشد کلی کلنجار رفت دکتر تا موفق شد جنینهامو انتقال بده.

دیگه ناامید شده بود میگفت اگه موفق نشم کنسله و باید فریز کنی بالاخره بعد کلی درد کشیدن تونست سه تا جنینم رو انتقال بده.

کلی خون اومد ازم که گفت تا چند روز همینطوریه  چون مال مال دهانه است و مشکلی نداره.

من این همه وقته اینجا رو میخونم تا حالا ندیدم کسی با این مشکل مواجه بشه! اینم از شانس من😥

الهی هزار مرتبه شکر من یکم از صبح گلوم می سوزه به نظرت نیاز ب دکتر داره؟ یا درمان علایمی کنم قرقر ...

فدات شم. انشالله که نگرفتی ولی نترس اصلا چیزی نیست. نه نمیخواد بری چون دکتر عفونی هم به من گفت تب فقط مهمه همین. آب نمک خیلی قر قره کن و لیموشرین و پرتغال زیاد بخور. سوپ بخور زود خوب میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اای جانم ان شاالله چند روز دیگه با جواب بتای خووب خوش خبر میای عزیزم     دلداری دادن اقای ...

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم چه خبرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره عزیزم خدا شکر خوب شدم فداتون بشم ❤❤❤❤

شکر خدا خوب شدی عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها خب من انتقال دادم💃 البته با اعمال شاقه😑 پدرم درومد... دهانه رحم باز نمیشد کلی کلنجار ...

به سلامتی عزیزم انشالله دو هفته دیگه خوشحالمون کنی. یکی از بچه ها اینجا اینجوری بود و بنده خدا انتقالش کنسل شد. بازم خدا رو شکر که شد.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من روز ۱۶ انتقال جنین در حالیکه بتام مثبت بود بی بی چک یه هاله خیلی کمرنگ افتاد اصلا به بی بی ...

انشالله که خیره عزیزم ، من بتام مثبت شده ، عددش 51 ولی میگم حتما رشد نکرده 🤦 شما بتا چند بود بی بی هاله مینداخت ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام بچه ها خب من انتقال دادم💃 البته با اعمال شاقه😑 پدرم درومد... دهانه رحم باز نمیشد کلی کلنجار ...

اره عزیزم منم دهانه رحمم تنگه گفتم با بیهوشی بدن انجام ندادن

من تو مرکز رفتم دسشویی قشنگ خونریزی کردم حتی تو انتقال پاک کردن منو

نگران نباش انشاالله با بتای تپل مپل

توکل بخدا منم شنبه میرم سونو تا ساک حاملگی رو انشاالله دیده بشه دعام کن خواهری

آره خدا رو شکر دیگه بهترم.❤❤❤

شکر خدا

اای جانم ان شاالله چند روز دیگه با جواب بتای خووب خوش خبر میای عزیزم     دلداری دادن اقای ...

واقعا دلداری ندن ما خانوما راحتر هستیم 😂 والا 

بیشتر استرس میدن و اعصاب خورد میکنن 

ممنونم ازت خانومی 🥰🌷🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
انشالله که خیره عزیزم ، من بتام مثبت شده ، عددش 51 ولی میگم حتما رشد نکرده 🤦 شما بتا چند بود بی بی ...

من بتام ۷۰ آره هاله مینداخت اصلا نترس خدا بخواد بتا هم رشد می‌کنه 

من الان فکرم مونده برا شنبه که انشاالله ساک حاملگی و ببینیم