2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام فاطمه جان خوبی عزیزم چه خبرا

سلام عزیزم قربونت برم. هیچی داروها رو قطع کردم دیروز که روز پنجم قطعش بود پریود شدم. ان شاالله شنبه میرم دکتر ببینم کی مینویسه برا هیستروسکوپی.

ان شاالله شمام شنبه خوش خبر میای  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم قربونت برم. هیچی داروها رو قطع کردم دیروز که روز پنجم قطعش بود پریود شدم. ان شاالله شنبه ...

از خدا بهترین هارو برات آرزو میکنم عزیز دلم بیادتم همیشه

ممنون توکل بخدا این دو روز بگذره دل منم آروم بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره عزیزم منم دهانه رحمم تنگه گفتم با بیهوشی بدن انجام ندادن من تو مرکز رفتم دسشویی قشنگ خونریزی کر ...

شما هم جهاد دانشگاهی انتقال دادی؟ 

من انتقال اولم هر چی گفتم قبول نکردن. ولی بعدا از خانم مددی پرسیدم گف مشکلی نداره تو باید ب ما بگی . تو پرونده مینویسیم با بیهوشی باشه.

هنوز ک ب اون مرحله نرسیدم ولی امیدوارم همین جوری بشه که گفت. دو تا انتقالم ک کنسل شد خیلی ناامید شدم. فک می کنم دیگه نمیشه برسم ب انتقال.

ولی با تموم این حرفا تموم تلاشمو می کنم برا اون دو تا جوجه یخی که بیان ان شاالله.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم منم دهانه رحمم تنگه گفتم با بیهوشی بدن انجام ندادن من تو مرکز رفتم دسشویی قشنگ خونریزی کر ...

راستی برا تمدید فریز جنین از مرکز زنگ میزنن یا خودمون باید بگیم؟ من دی پارسال فریز کردم. چند روزه نگرانم نکنه ی سال گذشته خبری نیس از بین بره و تمدید نکرده باشن؟

من بتام ۷۰ آره هاله مینداخت اصلا نترس خدا بخواد بتا هم رشد می‌کنه  من الان فکرم مونده برا شنبه ...

عههه پس برای شما هم بتا خیلی پایین بوده ، انشالله که میری هم ساک بارداری میبینی هم جنین 😍😍 خدا نگهش داره براتون عزیزم ، انشالله بارداری راحتی داشته باشی 

شنبه برای جفتمون روز مهمی ، حتما رفتی دکتر منو صدا کن خبر بده چکار کردید 🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
از خدا بهترین هارو برات آرزو میکنم عزیز دلم بیادتم همیشه ممنون توکل بخدا این دو روز بگذره دل منم آر ...

ممنونم قربونت برم. خیییلی.  

ان شاالله خوش خبر میای نگران نباش عزیزم

عززیزم انشالله به سلامتی گلم دست پر میاید ، خیالتون راحت 🥰 دیگه نی نی شما جاش سفت شده ، قصد موندن د ...

مرسی عزیزم خدابزرگه هدیه که بهت داده مطمئن باش میمونه واست😍

آره دقیقا تاچندبار سقط نداشته باشی انتقال منفی هیچ کاری انجام نمیدن با روح و روان مریض بازی میکنن 

ازاول همه چی و درنظربگیرن اینجوری خیلی از مریضا کمتر اذیت میشن

نشد پیامی که گذاشتی رو ریپلای کنم با این پیامت جواب دادم عزیزم

سلام بچه ها خب من انتقال دادم💃 البته با اعمال شاقه😑 پدرم درومد... دهانه رحم باز نمیشد کلی کلنجار ...

سلام گلم هیچ ایرادی نداره دهانه رحم منم تنگه و یبار نتونستن انتقال بدن جنینامو فریز کردن و دوباره انتقال دادن دفعه بعدم ک انتقال دادن جنین شناس گفت وقتی دوبار ذوب و فریز بشه کیفیتش فوق العاده میاد پایین و منفی شدم اما ایندفعه دکتر راحت برام انتقال داد یکم درد داشت

انشالله که خیره عزیزم ، من بتام مثبت شده ، عددش 51 ولی میگم حتما رشد نکرده 🤦 شما بتا چند بود بی بی ...

ای جانم بسلامتی عزیزدلم اصلا نگران نباش خب هنوز از پریودت خیلی نگذشته حداقل یک هفته بعد از تاریخ پری بتا میره بالا مبارک مادر شدنت عزیزدلم