2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام عزیزانم خوبین،قسمت هایی از تاپیک روخوندم وباخوشحالیاتون خوشحال وباناراحتی تون ناراحت شدم ولی به دلیل زیادشون صفحات نتونستم همه رومطالعه کنم.بچه هاسوالی که داشتم کسی تواین تاپیک باتخمک اهدایی باردارشدن من مشکل دارم وچندبارسعی کردم باتخمک خودم موفق بشم ولی هربارسیکل درمانم قطع شده وزمستان۹۹گفتن بایدتخمک اهدایی بگیری ازخرداد۱۴۰۰،توبیمارستان ابن سیناتونوبتم واحتمالااسفندماه نوبت تخمک ام باشه وبعدعید۱۴۰۱نوبت انتقال اسپرم همسرم ام تحرک a:0ولی نودمیلیون اسپرماکس.ایااحتمال موفقیتم هست کیامثل من بودن وموفق شدن یاتواطرافیانشون دیدن.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند روزه می‌خوام یه چیزایی که تو دلمه بهتون بگم.🍃

این فروم تنها نقطه امن من در این کارزار سخت و بی رحمه.

در شرایطی که تو استیصالم، تنهایی امونمو بریده و دچار انفجار هورمونی شدم با خوندن پستهاتون هم گریه کردم هم شاد شدم. با مثبت شدن بعضی از شما مثل @گیسوگلابتونم    و @بیتاومهتا     دلم لرزیده و اشک شوق ریختم...

این سطح از همدلی و همراهی رو در هیچ گروه مجازی با هویتهای ناشناخته ندیدم. 

اگه خدا بخواد تصمیم دارم حتما یه مقاله درباره این همیاری و همدلی در فجاززی بنویسم. شایدم تزم رو به این سمت و سو بردم.

شماها بی نظیرین و من خیلی خوشحالم که این محیط امن رو دارم...❤❤❤❤

قربونتون به خاطر همه توضیحات🤩🤩🤩 چند روز پیش یکی اینجا نوشته بود دکترشون گفته شب قبل از انتقال نز ...

عزیزم دکتر من میگفت از یک هفته قبل از انتقال نزدیکی نداشته باشیم

چون میگفت روی رحم اثر میذاره

البته نظر هر دکتری متفاوته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آها ممنونم عزیزم،     دکتر خودمم یکی از پیشنهاداش نیلو بود ولی خیلی تاکید نکرد روش گفتم بپ ...

آره عزیزم کلا داروی انعقادی رو باید ۷۲ ساعت قبلش قطع کنی من اونموقع آسپرین میخورم که ۳روز قطع کردم بعد رفتم فردا حتما زنگ بزن آزمایشگاه شرایطشو بپرس 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
🛑🛑 بچه ها یه سوال 🙄 شب قبل از انتقال باید نزدیکی داشته باشیم یا نه؟؟؟ شانس مثبت شدن رو بیشتر می ...

عزیزدلم من چیزی در این مورد نشنیدم راستش که مفیده یانه من خودم روزیکه میرفتم برا انتقال همون صبحش خیلی ناخواسته نزدیکی داشتیم انتقالمم مثبت شد حالا نمیدونم تاثیر داشته یانه ولی بنظرم ربطی به هم ندارن زیاد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزانم خوبین،قسمت هایی از تاپیک روخوندم وباخوشحالیاتون خوشحال وباناراحتی تون ناراحت شدم ولی به ...

عزیزم بچه هایی بودن که با تخمک اهدایی الحمدالله نتیجه گرفتن بیان پستتو ببینن جواب میدن بهت

سلام عزیزانم خوبین،قسمت هایی از تاپیک روخوندم وباخوشحالیاتون خوشحال وباناراحتی تون ناراحت شدم ولی به ...

من خیلی ها رو میشناسم که با تخمک اهدایی نتیجه گرفتن، دوست خودم الان دخترش ۷-۸ ماهش هست.

کیفیت تخمک اهدایی از تخمک خودمون خیلی بهتر هست چون معمولا کسی رو انتحثخاب میکنند که سنش کم باشه و تنبلی تخمدان نداشته باشه، قبلا هم بچه دار شده باشه

من از هرکسی که امتحان کرده پرسیدم بعد از یک یا دو انتقال باردار شده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ای شیطون مگه نزدیکی ناخواسته میشه؟ 😄

😂😂😂🙈🙈🙈آخه من اصلا تو برنامم نبود قرار بود برم حموم بیام آماده شم بریم برا انتقال که همسرم یهو غافلگیر کرد🙈🙈🙈

😂😂😂🙈🙈🙈آخه من اصلا تو برنامم نبود قرار بود برم حموم بیام آماده شم بریم برا انتقال که همسرم یهو ...

عزیزم قرص پنتوپرازول چه دوزی میخوری واینکه توی سه ماهه اول بارداری مشکلی نداره بخورم؟ آخه فعلا نمیرم دکتر میخوام فردا بگیرم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آهان. نه والا منو که به حال خودم رها کردن🤪 دلیل خاصی داره این کار؟ شما مثبت شدین؟ دکترتون کیه؟

😂 فکر کنم کار اکثر مراکز همین باشه ماها رو به حال خودمون رها میکنن .نمیدونم برای انتقال دادن گفتن اگه از ر۱ بالاتر باشه برات فرش انتقال نمیدیم کلی هم برای جواب به موقع و بقیه قضایاش اذیت شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️شاید برای من با توجه به شرایطم دکتر اینو خواسته دقیق نمیدونم از همه تو مرکز ما و دکترم میخواستن یا نه !! نه من مثبت نشدم 😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😂😂😂🙈🙈🙈آخه من اصلا تو برنامم نبود قرار بود برم حموم بیام آماده شم بریم برا انتقال که همسرم یهو ...

😄😄😄

خوب وقتی غافلگیرت کرده تا چند ماه بعدش نمیشه کاری کرد 😅

دکتر من میترسه نزدیکی ضخامت رو بهم بریزه یا خدای نکرده باعث لک دیدن بشه برای همین میگه انجام ندین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️