2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
انشاالله که خیره جونم انشاالله 

خوبی عزیز دلم چیشدی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خانوما بنظرتون من که دو روز پیش بی بی زدم هاله افتاد کی برم آزمایش؟ زودتر برم؟ امروز روز یازدهم بعد ...

بزار شنبه برو عزیزم ایشاا... ک مثبتی ب حق بی بی فاطمه زهرا الان بری شاید بتا کم باشه الکی استرس بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر از روز سوم میگه من روز سوم‌ خونریزی ندارم به اون صورت ،شما دکترتون‌برای همه از روز اول شروع میک ...

نمی‌دونم گلم از شخص دیگه ای نپرسیدم ولی می‌دونم با توجه به شرایط هرکسی ممکنه روز شروع داروهاش متفاوت باشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بزار شنبه برو عزیزم ایشاا... ک مثبتی ب حق بی بی فاطمه زهرا الان بری شاید بتا کم باشه الکی استرس بگیر ...

مرسی عزیزم انشالله از توام و.همه عزیزان مثبت باشه اره میذارم همون شنبه توکل به خدا

سلام دوستان.ببخشید یه سوال: من از وقتی داروهام مخصوصا پروژسترون رو قطع کردم(بخاطر منفی شدن),بشدت سی ...

درد رحم رو می‌دونم طبیعیه، من هر وقت پروژسترون می‌خوردم و قطع میکردم تا پریود شم از درد رحم و کمر ضجه میزدم ولی درد سینه نداشتم، می خوای به دکترت بگو ببین چی میگه عزیزم

خدارو شکر که با انتخاب درست نتیجه گرفتین 🙏🏻من سینا فکت تزریق میکنم و ال دی هام تموم شده منتظرم که ...

فدات. به سلامتی انشالله پس نزدیکی به مامان شدن. موفق باشی. استرس رو که هممون داریم ولی سعی کن خیلی کمش کنی انشالله خدا کمکت کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تو آزمایش قند فقط شب قبلش چیزای شیرین نخوریم‌کافیه یا مثلا یکی دو‌روز قبلش هم‌نباید خورد ؟

نه همون نهایت از ۲۴ ساعت قبلش چیزای شیرین نخوری خوبه عزیزم.

فدات بشم خوبم بخوبیت عزیزدلم انشاءالله از این دورانت بهترین لذتو ببری وسالم وصالح بیاد تو بغلت 

خداروشکر، امیدوارم همه چیز به خوبی بگذره برات، ممنونم عزیزم. امروز گفتند برم سونوی قلب. دعا کن برام قلبش رو ببینم. می گم زود نباشه؟ چون شش هفته و یک روزمه الان.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من امروز دوباره بی بی گذاشتم ، کمرنگتر از دیروز شد ، احتمالا بارداری شیمیایی باشه ، برام دعا ...

عزیزم هفته ی اول بارداری بتا خیلی پایینه ممکنه بی بی چک خیلی رنگ نگیره اونم به فاصله ی یک روز، من خودم چهار روز بعد از بی بی چک اولم تازه بقیه بی بی چکها شروع کردن پررنگتر شدن ناامید نشو گلم.

من مشکل از همسرم بودم خودم مشکلی ندارم دهانه رحمم تنگه ک دکتر گفت طبیعیه بعضیا رحمشون اینجوریه هیستر ...

عزیزم شمارو نمیدونم اما اون دوستمون گفتن خودشونم مشکل داشتن  و طبیعی باردار شدن

به نظر من تا بیبی مثبت میشه یه ازمایش بدید که روندشو بدونید خدایی نکرده بعدا دوباره مشکل تکرار نشهج

خانوما بنظرتون من که دو روز پیش بی بی زدم هاله افتاد کی برم آزمایش؟ زودتر برم؟ امروز روز یازدهم بعد ...

من بنظرم شما چون تووی سیکل هستی و کننرل دارن میکنن با داروها صبر کن روز ازمایشت برو