2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم بتا باید 60درصد رشد داشته باشه ک مال شما داره ن گلم همه همینطورن اصلا ناراحت نباش

یه دنیا ممنون از دلگرمیت 

گاهی به جنینام میگم مامان و درک کنین الکی نگران هم بشم سرجاتون محکم باشین یه مامان دائم نگران دارین دیگه باهاش راه بیایین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دکتر امیرزاده شما کدوم دکتر میری؟  برای شما خراش انجام دادن یا نه؟

وای ساره امیرزاده ؟! اسمشو آوردی تنم لرزید چقدر به من انرژی منفی میداد وقتی پیشش بودم به پانکچر نرسیدم تخمک زودتر از موعد آزاد شد چقدر اذیت شدم و بم فشار اومد از اسمش استرس میگیرم   بعدش دکتر عوض کردم من که ازش اصلا رضایت نداشتم امیدوارم دستش برای شما خیر باشد .  بله من هیسترو با خراش داشتم که البته منفی شدم عزیزم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دلم خیلی گرفته دلم میخاد از دیشب حالت پریودی دارم یعنی هی گفتم الان پریود میشم

سوسن جان عزیزم ناراحت نباش منکه از همون روز اول انتقال این حالت‌ها رو داشتم تا الان نگران نباش توکل کن به خدا 

سلام خانما توروخدا اگ کسی مشکل منو داشته راهنمایی کنین من ۱۸هفته کیسه آبم نشتی داشت عدد روی ۶بود بستری شدم چن روز الان ۲۵هفته شدم عددش روی ۱۰دکترم میگ احتمال داره زود زایمان کنی با اینکه سونو خوبه کسی بوده شرایطش مثل من بوده باشه ؟

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
سلام عزیزم چه خبر از جنینهات؟وضعیتشون چطوره؟

سلام عزیزم قربونت برم سارا جون که یادت مونده گفتن دوازده به بعد زنگ بزنم منتظرم زنگ بزنم خیلی درمانده ام و خیلی به دعاهای شما خواهرای عزیزم نیاز دارم😭😭فدای همتون شم برام دعا کنید خبرهای خوبی بهم بدن 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

سلام به همگی امیدوارم که همگی خوب باشین.خیلی تبریک میگم به اون عزیزانی که مامان شدن مبارکتون باشه ایشالا صحیح و سلامت بغلشون بگیرین از خوشحالی شما خنده رو لبای منم نشست و از ته دل براتون بهترین هارو خواستم.

مررسی عزیزم ، ❤️💜❤️💜❤️دعا کنید برام جواب آزمایشم مثبت بشه وگرنه این بی بی چک ها هر روز یه مدل رنگ ...

مبارک باشه عزیزم بی بی چک بیخودی هاله نمیندازه ..خدا برات معجزه کرده ببین چقدر دوستت داره😍😍😍خدا کادوی تولد هم بهت داده

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها من با این شیافا دچار مشکل شدم شدید.از واژن خارش و سوزش شدید از مقعد (ببخشید)اسهال خودم موندم چیکار کنم.از اون ور 12 شب میزارم و 12 ساعت بعد میشه 12 ظهر که سرکارم چجوری شیاف بزارم؟بچه ها راه حلی به من نشون بدین 

بچه ها من با این شیافا دچار مشکل شدم شدید.از واژن خارش و سوزش شدید از مقعد (ببخشید)اسهال خودم موندم ...

اسهال که طبیعیه بعد از شیاف ایجاد میشه ولی برای واژن اگر مشکلت جدب هست باید بری دکتر تا معاینه ت کنه چون خدای نکرده زخم و التهاب شدید پیدا نکنه، برای ساعتش هم میتونی ۵ صبح و ۵ عصر بذاری، کنار تختت بذار، ساعت ۵ یه لحظه بذار دوباره بخواب، البته من خودم بعدش دوباره خوابم میبره حالا ان شاالله شما هم اینطوری مشکلت حل بشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
یه دنیا ممنون از دلگرمیت  گاهی به جنینام میگم مامان و درک کنین الکی نگران هم بشم سرجاتون محکم ...

قربونت برم خیالت راحت نی نی ها جاشون هم سفته هم راحت نه ماه دیگه ایشاا... ب استرسای این روزات میخندی

کلا این پروژه prp تخمدان در مرحله تحقیقاتیه ولی خیلیا دارن جواب میگیرن ، برای کسانی که ذخیره تخمدان ...

بنظر من   پی ار پی به هیچ وجه جواب نمیده.چون دارو و درمان برای امثال من هست که خوبتر بشیم دیگه و کارمون راه بیفته.وقتی برای امثال من جواب نده پس تاثیرنداره و نباید دنبال کسایی بگردیم که پی آرپی کردن و مشکلی هم نداشتن و نتیجه دیدن.

من یکبار پی ار پی تخمدان و دوبار پی آرپی رحم انجام دادم.هیچکدوم تاثیر نداشته.

بنظرم پولتون رو دور نریزید.

قرار  بر تاثیر باشه باید روی ماها تاثیر بذاره نه روی کسی که مشکلات بارداریش خیلی کم و جزیی هست

مبارک باشه عزیزم بی بی چک بیخودی هاله نمیندازه ..خدا برات معجزه کرده ببین چقدر دوستت داره😍😍😍خدا ک ...

یه دنیا ممنونم عزیزم 🥰🥰ببین انقدر خوشحالم که خدا میدونه اصلا قابل گفتن نیست که بعد این همه سال با این همه درمان و 3 پانکچر و ... 2 بار لاپارسکوپی و .. من طبیعی باردار بشم ، هنوز باورم نمیشه 😭😭

یه مارک دیگه بی بی چک خریدم سرکار گذاشتم با این که از صبح سه تا لیوان آب خوردم با یه لیوان چایی بازم قشنگ رنگ گرفته ☺️☺️ 

اصلا باورم نمیشه خدا جواب دعاهامو داده ، چون همیشه دعا میکردم من طبیعی باردار بشم و معجزه خودشو نشونم بده 

تورو خدا دعا کنید جواب آزمایشمم مثبت باشه این همه خال خوبم از بین نره 🤍🤲🤍🤲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها من با این شیافا دچار مشکل شدم شدید.از واژن خارش و سوزش شدید از مقعد (ببخشید)اسهال خودم موندم ...

منم مثل شما بودم گفتن امپولشو بزن خدایی نکرده التهاب میگیری اگه شوهرت بلد باشه امپول راحته بلافاصله بعد تزریق هم با کف دست دورانی تند تند ماساژ بده که ورم نکنه خیلی بهتر از اون شیافه  چندشه 😁

ببینید بچه ها، خراش و پی ار پی و نمیدونم هرچیز الکی مثل هچینگ و...چیزاییه که بنظرم فقط برای کلاس کاری و تحقیقاتیه.وگرنه به هیچ عنوان ثابت نشده و من از هر مریضی که با خودم اینکارارو انجام داده وپرسیدم،دیدم تاثیر نداشته برای اونا هم.

این وسط فقط جیب آزمایشگاه‌ها و ...فقط داره پرمیشه.

تنها تاثیری که می‌تونه وجود داشته باشه برای درمان نازایی قبل و بعداز ای وی اف،فقط غذا و استرس و اعصاب هست.همین

بنظر من   پی ار پی به هیچ وجه جواب نمیده.چون دارو و درمان برای امثال من هست که خوبتر بشیم دیگه ...

عزیزم من تا دلت بخواد مشکل دارم ، اندومتریوز دارم که دوبار جراحی شدم ، کیفیت تخمک هام پایین و .... تورو خدا اینجوری نگید 

چون هر درمانی روی هر کسی یه جور جواب میده 😞 هرچند من خودم تو این راه اندازه انقدر خرج کردم که نگو و نپرس 

من سوهرمم مشکل مورفولوژی  اسپرم داره ، بچه های قدیمی منو میشناسن که سختی هایی که نکشیدم ،برام دعا کن خدا برام معجزه کرده باشه و طبیعی باردار شده باشم ولی حتی اگه باردارم نباشم هیچ وقت نمیام اینجوری بگم که راه های درمانی بدرد نمیخورن و بقیه نا امید کنم ، البته من خیلی ازت معذرت میخوام ، ببخشید اینجوری گفتم 😕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم