2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خیلییییییی مبارکه عزیزم تبریک میگم 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

مررسی عزیزم ، ❤️💜❤️💜❤️دعا کنید برام جواب آزمایشم مثبت بشه وگرنه این بی بی چک ها هر روز یه مدل رنگ میندازن 😅

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مررسی عزیزم ، ❤️💜❤️💜❤️دعا کنید برام جواب آزمایشم مثبت بشه وگرنه این بی بی چک ها هر روز یه مدل رنگ ...

چشم گلم دعا میکنم شما و همه دوستای گلم دلشون شاد بشه با جواب آزمایش مثبتشون 

مرسیییی😘😀 به خدا اصلا باورمم نمیشههه😭 روز ۱۶ ،۹۸۵ شده بتام

مبارک باشه مامان شدنتون 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چشم گلم دعا میکنم شما و همه دوستای گلم دلشون شاد بشه با جواب آزمایش مثبتشون 

فدااات بشم مرسی از محبتت 😘❤️ خدا دامن همه سبز کنه ، به من همین ماه یه نی نی بده 🌷🤲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها دلم خیلی گرفته دلم میخاد از دیشب حالت پریودی دارم یعنی هی گفتم الان پریود میشم

عزیزم من از روز هشتم تا الان که روز چهاردهممه همش هی حالتای پریودی میاد و میره، دیشب قشنگ احساس میکردم الانه که پریود بشم، انگار رحمم داشت نیفتاد بیرون، انگاری طبیعیه گلم نگران نباش و استراحت کن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم شما هنوز علایمی هم دارید؟  منم هم هفته شمام ولی علایمم از بین رفته خیلی میترسم ...

سلام عزیزم ببخشید الان دیدم پیامتو. آره هنوزم حالت تهوع و اینا رو دارم ولی کمتر شدن نسبت ب قبل

دختر خوب بعنی نه ماه میخوای مثل ادم اهنی باشی؟؟؟ لطفا خواهشا حرفای صدسال گذشته رو دور کنید از خودتون ...

یه دنیا ممنون خواهری آره منم رو پهلوی چپ راحتترم چون همیشه رو اون پهلو شانسی می‌خوابم اما فیبرومم دقیقا اونوره فشار نیاد گاهی ولی چیکار کنم اونطرفی راحتتر می‌خوابم صاف بخوابم کمرم درد می‌کنه

این نگرانی ها فقط نگرانی ها کاش تموم بشه تموم این نگرانیم منو نگران می‌کنه فقط 😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برای من دو تا ۳ روزه انتقال دادن 

عزیزم انشاالله بسلامتی طی کنی بارداریتو🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم