2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان من هفته ۱۴ بارداری هستم و مامایی ک تحت نظرشون هستم گفتن هفته ای یدونه آمپول نوروبین بزن ...

سلام عزیزم شما هنوز علایمی هم دارید؟ 

منم هم هفته شمام ولی علایمم از بین رفته خیلی میترسم .

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا به مرور میفهمی چیا حالت بد میکنه من چیزای شیرین میخوردم حالم بهم میخورد چایی اصلا نمیتونستم بخو ...

ممنونم

راستی قبلا شنیدم میگن براتب پیاز حلقه کنی کف پا بزاری با جوراب یا دستمال ببند خوبه تب راپایین میاره میخوای امتحان کن فکرنکنم ضرر داشته باشه

یا رب العالمین
انشالله مثبت میشه. من تا روز هشتم علایم داشتم ولی چند روزی هست هیچ علایمی ندارم من قبلا  حامله ...

انشاءالله مثبت میشی وخدا جای خالی فرشته های آسمانی ات رو پر می‌کنه براتون عزیزم🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
امروز روز ۱۲ انتقالم هست نه جنینم فریز بود

برا منم جنینم فریز بود اما  5تا hcgداده بود که اخرینش رو ۹ روز پیش زدم.بنظرت بی بی چک قابل اعتماد هست وقتیاین امپولا رو زدم؟امروز ۱۳ انتقالم هست

ممنونم راستی قبلا شنیدم میگن براتب پیاز حلقه کنی کف پا بزاری با جوراب یا دستمال ببند خوبه تب راپایی ...

نه ضرری که نداره باشه عزیزم امروز بهتر شدم خیلی مراقب خودت باش. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤