2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم من وشما احتمالا باهم زایمان کنیم منم هرروز و میشمارم‌ که زودتر خرداد بیاد ایشالله نی نی ه ...

سلام عزیزدلم بله تو سونو بود درصد زده بود برام ۹۰ درصد نمودار نداشت انشاءالله نی نیتو صحیح وسلامت بغل کنی عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین زیر ۱۵۰۰ ممکنه هیچی دیده نشه، که طبیعی هم هست فردا بری ممکنه چیزی نبینه، الکی دوباره استرس بگی ...

پس با نظر دکتر برم جلو 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اتفاقا به شوهرم گفتم همینو میگه دقیقا میگه هرروز کلی فعالیت داشته بالاخره یه روزم خسته میشه ساکت میش ...

تنهایی تو خونه جونم مواظب خودت باش عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام ققنوس جونم نی نی من کلا در طول روز تکوناش خیلی زیاده لگداشم پایین شکمم زیاده ولی ترسیدم که امرو ...

آخ آخ منم هر وقت چند ساعت تنها تو خونه میمونم شروع میکنم به فکرای عجیب غریب

ببین همین دو تا که میگی عالیه، یعنی داره تکون میخوره فقط میگم هنوز همه شو ما نمیفهمیم

برای بند ناف هم اصلا نگران نباش، اگر سالسا هم برقصی رو اون تاثیر نداره😅

بند ناف فقط برای حرکت های خود بچه اس که یه وقت خدای نکرده میپیچه بهش، اونم تو ماه های بالاتره معمولا

برای خود من اگر مثلا نیم ساعت بی حرکت دراز بکشم، حرکت اون تند تر و محکم تر میشه، اینم امتحان کن شاید جواب داد

کلا بچه ها تکون مادرو دوست دارن براشون مثل گهواره میشه، هر چی مامان کمتر تکون بخوره اونا بیشتر دوست ندارن، برای همین بیدار میشن

فدات بشم چشم عزیزم َ

عزیزمی که چشمت بی بلا

من پهلوی سمت چپم درد می‌کنه باز

از اینورم دکتر گفت شنبه بیا سونو کاش میگفت چهارشنبه بیا 

سلام عزیزم خوبی چرا اومد۸۵۱ دکتر گفت تا شنبه صبر کن بعد بیا مطب  نگرانم کرد  توکل بخدا ...

عزیزم نگران نشو

الان ساک معلوم نیست برای همین گفته تا شنبه صبر کن

انشالله همه چیز عالی پیش بره 🙏🏻💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشاءالله که خیره عزیزم امشب خونه تنهام همسرم رفته شهرستان نیستش اگه بود حتما میرفتم حالا صبر میکنم ...

من مطمینم که حساس شدی و حرکتهارو حس نکردی و نی نی سالمه سالمه.

سعی کن خودتو اروم کنی

😉

هیچی.یه با کامل پوچ میشد یه بارکامل جنین. اما بهرحال بعد از ذوب و فریزو...همش رو میکشتن.میموند دو ی ...

خیلی متاسفم که منفی شدی عزیزم، انشالله بزودی نتیجه رحماتت رو میگیری 💗

ببین تقصیر آزمایشگاه نیست. منهم همین مشکل رو داشتم 

هربار ۲۰-۲۱ تا تخمک داشتم که ۱۳-۱۴ تا جنین تشکیل میشد ولی فقط یکی یا دوتاش بلاست ۵ روزه میشد یا بعضی وقتا هیچیش

من ۵ بار پانکچر داشتم، 

از اولش مشکل از اسپرم بود که ivf رو شروع کردیم بعد دیدیم جنینها نمیمونن و تو آرمایشگاه از بین میرن، اسپرم اهدایی گرفتیم بازم فقط ۲ تا دونه جنین bc موند.

فهمیدیم که کیفیت تخمک مشکل داره. واقعا تقصیر آزمایشگاهها نیست، پس چرا بقیه جواب میگیرن تو همون آزمایشگاه؟ 

اگر خواستی درخواست دوستی بده بیشتر صحبت کنیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه گلم منم ذخیره ام کمه ،تا حالا دوتا دکترم عوض کردم هر دوتاش اینوفولیک رو‌ تجویز کردن ، آخه اینوفول ...

پزشکتون نوشتن بخورین.پزشک نیستم از تجربم فقط گفتم. برا من اوابوست و کو کیوتن نوشتن. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
آره دکتر عفونی به من هر ۶ ساعت استامینفون ۵۰۰ داد و شربت دیفن هیدارمین و قرص جوشان. فقط ۳۷/۵یعنی تب ...

مرسی عزیز دلم حتما پس منم فردا با دکتر مشورت میکنم الانم برم یه استامینوفن بخورم

[QUOTE=225697515]عزیزم نگران نشو الان ساک معلوم نیست برای همین گفته تا شنبه صبر کن انشالله همه چیز عالی پیش بره 🙏

سلام عزیزم خوبی گلم حال و احوالت خوبه

توکل بخدا دعام کن خواهری

خیلی خوشحال میشم تاپیک می‌بینمت عزیزم