2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
آره عزیزم‌ شمارو یادمه خواننده خاموش بودم اونموقع که سقط کردی خیلی ناراحت شدم انشالله بهترینا واست ا ...

ممنون عزیزم ای جااانم 😍😍 خداروهزار مرتبه شکر بخدا مو به تنم سیخ شد خدا واقعا دوست داشته برات معجزه کرده و طبیعی مامان شدی حتما نزدیک زایمانی؟؟ نه ولله من هیچ کدوم از این علایمی که فرمودی ندارم البته من که خودش سقط نشد قلبش تشکیل نشد تازه‌ به زور قرص و کورتاژ سقط شد خیلی اذیت شدم انشاالله خدا به دل ماها نگاه کنه دلمون شاد بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم ان شالله. ان شالله برای شما هم صحیح و سلامت بیاد بغلت. من خیلی حالم یجوری میشد فشارم ۵ و ...

منم شکلات خوردم و کیک پس بهتره نمک بخورم نه؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی خوبه که واکس رو زدی شاید شاید یکم بیشتر بشه ولی نترس من همسرم گرفت ولی تب نداشت انشالله تو هم ب ...

ایشالا منم همینجوری بشه فعلا ۳۷.۵ هستم اما احساس میکنم علائمم از صبح بیشتر شده محصوصا بدن درد 🤕 تماس گرفتم گفتن اگه تب رفت بالاتر هر ۸ ساعت استامینوفن برا گلو هم دیفن هیدرامین 

بچه ها جومم من روز یازدهم بنام ۴۳ بود، الان روز سیزدهم شده ۷۹ این طبیعیه؟ خوبه؟ پایین نیست به نظرتون ...

مامان های گل، میشه لطفا در این رابطه تجربه تونو بگید بهم؟ 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانم ها کسی بالشت بارداری داره من کمرم از اول انتقال درد میکرد هنوزم خوب نشده دیگه کلافه شدم شنیدم&n ...

من همون اوایل گرفتم، u دی روحه گرفتم

خیلی ازش راضی ام. چون قبلا هم سابقه کمردرد داشتم عادت دارم کوسن بزارم بین زانوهام بخوابم، با این خیلی راحت می‌خوابم مخصوصا الان که دیگه اصلا نمیتونم به پشت بخوابم این بالشه خیلی کمکم میکنه

ایشالا منم همینجوری بشه فعلا ۳۷.۵ هستم اما احساس میکنم علائمم از صبح بیشتر شده محصوصا بدن درد 🤕 تما ...

ای بابا هیوا جون مریض شدی شما ایشالا زودتر خووب شی❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مامان های گل، میشه لطفا در این رابطه تجربه تونو بگید بهم؟ 🙏🌹

عزیزم بنا باید هر ۴۸ ساعت ۶۰ درصد زیاد بشه که مال شما شده

مبارکت باشه 😍😍

زود هم آزمایش دادی، اگر همون روز ۱۴ میرفتی حدود ۱۰۰ بود

میتونی باز ۴۸ ساعت بعد همون آزمایشگاه بری که خیالت راحت بشه

ولی از این به بعد به این نگرانی ها عادت کن تا ۹ ماه😅😅

ایشالا منم همینجوری بشه فعلا ۳۷.۵ هستم اما احساس میکنم علائمم از صبح بیشتر شده محصوصا بدن درد 🤕 تما ...

آره دکتر عفونی به من هر ۶ ساعت استامینفون ۵۰۰ داد و شربت دیفن هیدارمین و قرص جوشان. فقط ۳۷/۵یعنی تب داری پس مثل من اشتباه نکن و سریع دستمال مرطوب هی بذار روی پیشونیت و پاشویه انجام بده. من هر ۱۲ ساعت یه استامینفون ۳۲۵ میخوردم اولش که دکتر گفت خیلی اشتباه کردم به همین خاطر بدتر شد. مراقب خودت باش برای سلامتیت دعا میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم بنا باید هر ۴۸ ساعت ۶۰ درصد زیاد بشه که مال شما شده مبارکت باشه 😍😍 زود هم آزمایش دادی، اگر ...

توکل به خدا، ممنون عزیزم، خیلی نگرانم، هزار تا فکر و خیال میاد توی سرم، چون لکه بینی دارم میگم نکنه خدای نکرده مشکلی باشه، الهی که دامن تمام منتظران به خیر و خوشی و سلامتی سبز بشه و به سلامت زایمان کنن همچنین شما عزیزم 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من ۲۴ هفته ام نی نیم امروز کلا اصلا تکون نخورده درصورتیکه کلا تکوناش ولگداش خیلی زیاده همیشه ...

عزیزم تا ۲۸ هفته کم شدن تکون ها خطرناک نیست، ممکنه حالتی تکون بخوره که ما نفهمیم. مثلا بچه من که اصولا نصفه شب ها که از خواب میپرم خیلی بیشتر تکون میخوره، صبح ها خیلی کمتره

حالا اگر رفتی سونو که میبینیش ایشالا خیالت راحت میشه 

اگر نه یه وعده غذا بخور و به چپ بخواب، حسش میکنی

از حال خودت خبر بده به ما