2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بچه ها کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟! من میخوام تهران هم برم کارای و ivf انجام بدم.بنظرتون کدوم مرکز از ...

تمام دکترهای اونجا خوب و عالی هستن گلم، تیم هستن، من پیش دکتر کوهسار نبوی میرم که بسیار راضی هستم، برای نوبت گیری هم تلفنی میتونی هم از طریق سایتش، کلینیک مام، فقط معطلی زیاد داره، برای هر بار ویزیت بین ۱ تا ۳ ساعت معطلی داره، یک بار حدود ده روز قبل شروع سیکل پانکچر باید ویزیت بشی بعدش تا خود پانکچر بین ۱ تا ۲ بار ویزیت میشی، بستگی داره که احتمال هایپر شدنت باشه یا نه، من چون احتمال هایپر شدنم بود و هایپر هم شدم، قبل پانکچر ۲ بار ویزیت شدم، پانکچرم هم خود دکتر نبوی انجام داد و با اینکه هایپر شم اما خدا رو شکر مشکل خاصی برام پیش نیومد، دو ماه بعدش شروع کردم برای انتقال که دو دوره کنسل شد، برای انتقال هم معمولا یک تا دو بار قبل انتقال ویزیت میکنن، من چون شرایط آندومترم خیلی خوب نبود قبل انتقال دو بار ویزیت شدم. بازم هر سوالی داشتی بپرس گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که کرونا نیست. چه علائمی داری که این احساس رو کردی

از دیروز گلودرد دارم میسوزه امروزم یکم ابریزش بینی و پشت چشم میسوزه همچنان گلو درد! هرازگاهی یکم سردرد

اما فعلا تب ندارم

سلام عزیزم من رویان میرم ازاول تابرام انتقال بدن۳ماه طول کشیدهزینه هاشم نسبت به جاهای دیگه خیلی خوبه ...

کارشون خوبه؟تعداد مثبت هاشون زیاده یا معمولی؟میشه لطف کنی حدود هزینه از پانکچر تا انتقال رو بگین.مرسی

رب انار رو میخواستم بگم اما ترسیدم دچار انقباضات رحمی بشن.چون انار یه کمی با رحم سرو کار داره   ...

من اوایل انتقال دهنم تبخال زد رب انار استفاده کردم خوب شدم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
از دیروز گلودرد دارم میسوزه امروزم یکم ابریزش بینی و پشت چشم میسوزه همچنان گلو درد! هرازگاهی یکم سرد ...

خب امیکرونه اصلا نترس. دکتر به من گفت فقط حواست به تبت باشه. آبجوش و عسل آبلیمو در روز دو سه بار بخور. آب نمک قر قره کن. سوپ و آش عالیه بخور. لیموشیرین. پرتغال. همش بخور انشالله زود خوب بشی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تمام دکترهای اونجا خوب و عالی هستن گلم، تیم هستن، من پیش دکتر کوهسار نبوی میرم که بسیار راضی هستم، ب ...

مرسی عزیزم.چون منم شرایط اندومترم خوب نیست (البته قبل از این کارا تا۹هم می‌رسید اماباشروع ای وی آف بیشتراز۶.۵نشد)از طرفی ذخیره تخمدانمم کمه. میخوام شانسم روحانی دیگه مثل مام امتحان کنم.لطف می‌کنی حدود هزینه های پانکچر و ویزیت و سونو و انتقال رو بگین؟مرسی.منظورتون از ویزیت ها همون سونو هست؟

نیومد جواب ازمایش

سلام عزیزم خوبی چرا اومد۸۵۱

دکتر گفت تا شنبه صبر کن بعد بیا مطب 

نگرانم کرد 

توکل بخدا خدا خودش هوامو داره

دعام کن خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی چرا اومد۸۵۱ دکتر گفت تا شنبه صبر کن بعد بیا مطب  نگرانم کرد  توکل بخدا ...

انشالله خدا خودش هواتو داره نی نی سالم میاد بغلت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
با ۰/۰۱۸ ، ۱۹ یا ۱۲ تا تخمک داشتی ؟ قبل پانکچر چیکارا کردی تخمکات تعدادشون خیلی خوب بوده 

هیچی.یه با کامل پوچ میشد یه بارکامل جنین.

اما بهرحال بعد از ذوب و فریزو...همش رو میکشتن.میموند دو یا سه تا.مثل الان

ممنون ک گفتی عزیزم میرم میبینم سرویس چوبتو از کجا گرفتی

سیسمونی گونش پیجشون هست تو اینستا ببین حتما

من تخت نگرفتم چون هم خونمون کوچیکه هم بنظرم استفاده نمیشه کمد رو از عبدل آباد خیابون احد گرفتم قیمتاشم مناسب بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله خدا خودش هواتو داره نی نی سالم میاد بغلت

امروز بعدها آزمایش خیلی حالم بد شد خیلی نمی‌دونم چون زیاد رفتم آزمایش برا اونه زیر دلم خیلی گرم شد توکل بخدا

شوهرم سر صبحی تو خیابونا دنبال مغازه میگشت برام شکلات پیدا کنه

نمی‌دونم چرا اینجوری شدم میگم قیصی برا خون خوبه بخورم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خب امیکرونه اصلا نترس. دکتر به من گفت فقط حواست به تبت باشه. آبجوش و عسل آبلیمو در روز دو سه بار بخو ...

اره منم فککنم همینه فعلا خفیفه کاش همینجور بمونه ایشالا که خوب بشیم زودتر همش میگم خداروشکر واکسن زدم دوتا دوز و.چشم حتما مرسی از راهنماییت مدام پس تبمو چک میکنم