2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم از صبح ختم برداشتم برا همه مون همههه  انشاالله که خدا قبول کنه عزیز دلم  انشاالله ...

عزیزم بتات خیلی خوب شده به سلامتی😍

دکترم گفته شنبه بری که بشه بالای ۱۵۰۰ که سونو کنه

کلا تو سه ماهه اول فشار میاد پایین، افت قند هم اتفاق میوفته

نگران آزمایش خون نباش، اون خیلی کم خون میگیره

ولی مواظب باش گشنه نمونی که ضعف نکنی

خانما من امروز آز  دادم مثبت بود  خدارو شکر🤩🥰 ولی خودم اصلا باورم نمیشه🥺😀😅 انتقال ...

عزیزم تبریک میگم خدا رو هزار مرتبه شکر یکی به مامانا اضافه شد انشاءالله سالم بیاد بغلت شیرش بدی ..برای همه ی منتظرا از ته دلت دعا کن الان به خدا نزدیک تری🙏🙏🙏😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این ذخیره جایی برو بهت پیشنهاد اهدایی نکنن. رویان تا جای ممکن تخمک خودتو استفاده می کنه.

شوره جان برای شما جنین چند روزه انتقال دادن؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منم شکلات خوردم و کیک پس بهتره نمک بخورم نه؟؟

من قند دارم نمی تونم چیز شیرین بخورم اگه فشارت پایینه هر دو رو تست کن ببین کدوم حالتو بهتر نی کنه فشار بالا باشه نمک خوب نیست

خدایا شکرت
خیلی ممنون عزیزم بابت حرفات التماس دعا دکتر گفته فقط بیست درصد امکان بارداری داریم

ان شاالله بزودی مادر شی

شانس میکرو کلا در بهترین حالت ۳۵ درصده

نگران نباش عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بتات خیلی خوب شده به سلامتی😍 دکترم گفته شنبه بری که بشه بالای ۱۵۰۰ که سونو کنه کلا تو سه ...

خدا تو دلیتو حفظ کنه بهش بگو دعام کنه

چند از دوستام میگن مهم سونو هستش که بری منتظر شنبه نباش برو سونو

بنظرت با نظر دکتر برم جلو یا فردا برم سونو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من قند دارم نمی تونم چیز شیرین بخورم اگه فشارت پایینه هر دو رو تست کن ببین کدوم حالتو بهتر نی کنه فش ...

اهان پس اول فشارمو بگیرم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم تا ۲۸ هفته کم شدن تکون ها خطرناک نیست، ممکنه حالتی تکون بخوره که ما نفهمیم. مثلا بچه من که اصو ...

سلام ققنوس جونم نی نی من کلا در طول روز تکوناش خیلی زیاده لگداشم پایین شکمم زیاده ولی ترسیدم که امروز کلا هیچی نداشته کلی چیز میز خوردم تاحالا یه بستنی خوردم که بعد اون دوتا خیلی ریز لگد زد ولی همون بود دیگه همسرمم رفته شهرستان منم خونه تنهام امشب همش فکرای منفی میاد تو سرم امروز داشتم لباس آویزون میکردم دودفعه خودمو سمت بالا کشیدم همش میگم نکنه بندناف پیچید دورگردنش اونموقع خودمم میدونماااا که کلا فکرم اشتباهه ولی انرژی منفی بهم غلبه کرده انشاءالله که خیره هرچی هست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی عزیزم هیچی نی نگران نشو ولی برای اینکه از فکرو خیال دربیای بنظرم برو یجای نزدیک سونو بده عزیزم ...

انشاءالله که خیره عزیزم امشب خونه تنهام همسرم رفته شهرستان نیستش اگه بود حتما میرفتم حالا صبر میکنم تا فردا ببینم چی میشه خدا خودش کمک کنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدا تو دلیتو حفظ کنه بهش بگو دعام کنه چند از دوستام میگن مهم سونو هستش که بری منتظر شنبه نباش برو س ...

ببین زیر ۱۵۰۰ ممکنه هیچی دیده نشه، که طبیعی هم هست

فردا بری ممکنه چیزی نبینه، الکی دوباره استرس بگیری

اگر بتونی چند روز صبر کنی خیلی بهتره، حداقل ۴۸ ساعت بعد از این بتا ۸۵۰ بری که بالای ۱۵۰۰ شده باشه

ن اصلا عزیزم خواهر زاده م اینجوری بود رفت سونو گفت بچه نباید یه استراحتی بکنه نگران نباش  فرد ...

اتفاقا به شوهرم گفتم همینو میگه دقیقا میگه هرروز کلی فعالیت داشته بالاخره یه روزم خسته میشه ساکت میشینه دیگه😂

آره احتمال زیاد فردا برم سونو امشب تنهام نمیتونم