2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام آنا جونم آره هم شیرین خوردم هم خنکی خوردم دراز کشیدم به چپ اصلا انگار نه انگار فکرای منفی اومده ...

ن اصلا عزیزم خواهر زاده م اینجوری بود رفت سونو گفت بچه نباید یه استراحتی بکنه

نگران نباش 

فردا برا اطمینان میخوای یه سونو برو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر عزیزم من سه تا انتقالم منفی شد دوباره باید پانکچر بشم برام دعا کن خدا برام معجزه کنه خواه ...

عزیزم از صبح ختم برداشتم برا همه مون همههه 

انشاالله که خدا قبول کنه عزیز دلم 

انشاالله سال بعد نی نی بغل باشی 

منم شنبه برم ببینم این جوجه با من چه کرده قبول کنه فقط انشاالله توکل بخدا.😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
گلم آزمایشات مثبت شده ان شاالله؟

سلام بله مثبت بود شکر خدا

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

خانما من امروز آز  دادم مثبت بود 

خدارو شکر🤩🥰

ولی خودم اصلا باورم نمیشه🥺😀😅

انتقال دومم بود با سابقه ۸ سال نازایی

برای همتون همچین روزی رو آرزو میکنم😍

دعا کنین بمونه برام💚

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
عزیزم از صبح ختم برداشتم برا همه مون همههه  انشاالله که خدا قبول کنه عزیز دلم  انشاالله ...

ایشالا نی نی نازت  سالم و بسلامتی مامان شدی ..خیلی حال دلم بده میام جواب آزمایش شما رو میبینم  خوشحال میشم و امید میگیرم که کم نیارم ادامه بدم و توکل کنم بخدا

بچه ها کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟! من میخوام تهران هم برم کارای و ivf انجام بدم.بنظرتون کدوم مرکز از ...

با این ذخیره جایی برو بهت پیشنهاد اهدایی نکنن. رویان تا جای ممکن تخمک خودتو استفاده می کنه.

خدایا شکرت
ای جانم مبارکت باشه عزیزم ..چه حسی داری؟

اولش که شنیدم گریه کردم

الآنم باورم نشده🤦‍♀️😂

شوره جان منظورت هموناییه که بادشون میکنن؟ اگه اونو میگی که دوستم داشت گفت راحت نیستم

یسری ها هستن توشون پره الیافه مدل های c .  U . L دارن بادی های زود سوراخ میشن 

خدایا شکرت
دعا کن برام عزیزم منم تجربش  کنم ۶ سال منتظرم  خیلی ناامیدم

خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 💚

سلام شوره جان شما ویزیت آنلاین شدی با دکتر مستانه محمدی؟ تو ویزیت آنلاین خوب هست؟ قشنگ جواب میده؟ من ...

من یبار حضوری رفتم اونجا پرونده دارم نمی دونم برای بار اول قبول می کنن یا نه. بله جواب آزمایشم رو دید  و گفت داروها رو ادامه بدم. حصوری بار اول کلی ازم سوال کرده بود

خدایا شکرت
سلام آنا جونم آره هم شیرین خوردم هم خنکی خوردم دراز کشیدم به چپ اصلا انگار نه انگار فکرای منفی اومده ...

الهی عزیزم هیچی نی نگران نشو ولی برای اینکه از فکرو خیال دربیای بنظرم برو یجای نزدیک سونو بده عزیزم ولی پسرت حتما که خوابه امروز خستس یهو موقع خواب تو شروع میکنه 🥰☺

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت