2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی عزیزم.ممنونم هانیل جونم.    

گلم الان دوباره رفتم پرونده مو نگاه کردم، پانکچرم با داروهام و سونوهام شده بود ۲۲ تومن، خودش حدود ۱۵ تومن شده بود

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم الان دوباره رفتم پرونده مو نگاه کردم، پانکچرم با داروهام و سونوهام شده بود ۲۲ تومن، خودش حدود ۱۵ ...

البته هزینه ی فریز هم داخل همین هزینه انتقال محاسبه میشه یعنی هرچی تعداد جنینت کمتر باشه هزینه شم کمتر میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها من ۲۴ هفته ام نی نیم امروز کلا اصلا تکون نخورده درصورتیکه کلا تکوناش ولگداش خیلی زیاده همیشه خیلی نگرانم برم سونو بنظرتون؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خانما من بدجور یبوست شدم.میتونم از شربت بخورم ؟ یعنی ضرر نداره؟

آره عزیزم شربت لاکسی ژل بخور مواد غذایی که شکمتو راه میندازه هم امتحان کن من الان چندهفته اس هرروز دارم شربتو میخورم یه روز نخورم داغونم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
متاسفانه بتا ۲شد برای من      

الهیی بحق خدای مهربون که به زودی دامنت سبز بشه گلم میفهمم الان درکت میکنم خودم تو انتقالای قبلیم که منفی میشدم الان درکت میکنم یه دو ماه به بدنت استراحت بده به کبدت بعد دوباره با اراده شروع کن 

سخته باید کفش آهنی پوشید اما نباید زیاد بشینی غصه بخوری 

هزینه هاش زیاده درک میکنم بدنت الان باید ریکاوری بشه انشاالله تو حتما یه مادر قوی میشی من مطمئنم 

خدا هوای همه مونو داره 

امروز که حالم بد شد پیش غریبه ها گریه م میومد خیلی احساس تنهایی کردم اما گفتم خدا هست 

خدا انشاالله راهمون و هموار کنه بحق قرآنی که توش گفته تنهامون نمیذاره چون صداش میکنیم و میگیم خدایا ببین منو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من ۲۴ هفته ام نی نیم امروز کلا اصلا تکون نخورده درصورتیکه کلا تکوناش ولگداش خیلی زیاده همیشه ...

ماشالا جون سلام. گلم اینکه یه چیز شیرین بخوری و به پهلوی چپ بخوابی رو امتحان کردی اینجوری هم تکون نخورد؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم بتات تا ۵۰۰ رفت؟

بله مهربونم تو دلیت چطوره بگو خاله فاطمه شو دعا کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انتقال چندم بود؟

انتقال سوم 

انتقال چندم بود؟

اشتباه جواب دادم آلوچه

ماشالا جون سلام. گلم اینکه یه چیز شیرین بخوری و به پهلوی چپ بخوابی رو امتحان کردی اینجوری هم تکون نخ ...

سلام آنا جونم آره هم شیرین خوردم هم خنکی خوردم دراز کشیدم به چپ اصلا انگار نه انگار فکرای منفی اومده تو سرم دارم دیوونه میشم اصلا

انار رو با دونش خوردم اوضام بهم ریخته. خیر ببینی جواب دادی

فدات شم کیوی رو امشب امتحان کن فکر کنم درکنار شربت خوب باشه