2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم تبریک میگم من روز چهاردهم ۷۵شد بتام  امروز هم رفتم افت کرد متاسفانه شد۷۰  دکت ...

سللام عزیزم

ممنوونم گلم،

عزیزم انشالله بتا بالا رفته، آزمایش دادی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وایییی عزیزم خدا رو شکر من امروز با خبر بارداری شما کلی انرژی گرفتم انشالله به سلامتی بغلش بگیری منم ...

ان شالله همچی با خوبی و خوشی برات پیش بره. ممنون عزیزم ان شالله. ان شالله با نتیجه مثبت میای 😍

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما انتقالت کی بود؟چندروز قبل سونو شدی؟من ۱۸دی انتقال دادم گفته ۲۵ بهمن برم سونو حس میکنم دیره ...

من ۲۳ دی انتقال دادم دیروز رفتم دکتر گفتن زوده برای سونو، ۲۰ بهمن بیا. سونوی ساک شدی؟

من ۲۳ دی انتقال دادم دیروز رفتم دکتر گفتن زوده برای سونو، ۲۰ بهمن بیا. سونوی ساک شدی؟

نه فردای ازمایشم ۴بهمن رفتم مطبش ازمایش خون وادرار وتکرار بتانوشت گفت اگه بتات بالانرفت بیا دوباره اگرنه بیست وپنجم بیا

یا رب العالمین

بچه ها من تو سیکل لانگ هستم و ال دی و سینافکت میزنم دو روز بعد از ال دی لکه قهو ه ای و درد پریود شدید داشتم ولی الان ببخشید ترشحاتم سفیده و دردم ندارم من هیچوقت اینجور نشدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه فردای ازمایشم ۴بهمن رفتم مطبش ازمایش خون وادرار وتکرار بتانوشت گفت اگه بتات بالانرفت بیا دوباره ا ...

منم دو بار تست دادم. دکترمم تاکید کرد کافیه ولی الان دلم می خواد یبار دیگه برم آزمایش بدم! همه ش شک دارم.🤷‍♀️

خوده خودمم دیگه اون پرونده ی پر از استرسو بستم میخوام تو شروع دوباره کاملا ریلکس باشم یاد گرفتم اگه ...

انشالله عزیزم این سری نتیجه بگیری . آفرین گلم .

ممنونم الهی آمین . همون ابن سینا میخوای ادامه بدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من تو سیکل لانگ هستم و ال دی و سینافکت میزنم دو روز بعد از ال دی لکه قهو ه ای و درد پریود شدی ...

منم ال دی و سینافکت میزنم‌ . منم‌کمر درد شدیدی گرفتم روزای اول ‌ . امروز خدارو شکر بهترم . ۵ روزه میزنم سینافکتو . شما روز چندمی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سللام عزیزم ممنوونم گلم، عزیزم انشالله بتا بالا رفته، آزمایش دادی؟

سلام عزیزم خوبی؟؟مبارک باشه بسلامتی.شما بودید عزیزم که پیش زرنانی رفته بودی؟؟اگه اره میخواستم بدونم چه چیزای براتون تجویز کرد؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦