2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام تو رو خدا هر کی پیامم رو میبینه و میدونه کمکم کنه.  من امروز از ساعت ۶ شب سمته راست تخمدا ...

عزیزم .الان حالتون خوبه ان شاالله .استرس نداشته باشین من که  خیلی سر در نمیارم از این اتفاقات ولی احتمالا به خاطر تغییرات بدن خودتون باشه استراحت کنین و آروم باشین .حتما نی نی جاش خوب خوبه 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من تست کرونام مثبت شد بعد زایمان هم قراره بچه هارو ازم جدا کنند التماس دعا از همگیتون

آخی عزیزم بلا بدور ان شاالله زایمان راحتی داشته باشین🙏🏻🙏🏻محتاجیم به دعا

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی عزیزم خدا رو شکر من امروز با خبر بارداری شما کلی انرژی گرفتم انشالله به سلامتی بغلش بگیری منم ...

سلام پروانه جون .خوبین عزیزم .خدا رو شکر حالتون بهتر شده .باورتون نمیشه دیشب به یادتون بودم و میخواستم توی ان تاپیک حالتون رو بپرسم نمیدونستم اینجا هستین .خیلی خوشحالم که برگشتین .🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

فدات شم ممنونم که راهنمایی میکنی حالا اگه دیدم خیلی زیاد شد حتما میرم دکتر فداتون بشم الان از دیشب خ ...

فدات شم خداروشکر که بهتری این دردا کلا تو بارداری هست. گلم از سونو نترس من واژینال انجام دادم دوبار تو هفته ششم یکبارم هفت هفته فکر کنم بعدش دیگه شکمیه البته برای سرویکس باز واژیناله چون دقیقش واژینال مشخص میشه جای خوب انجام بدی هیچ ضرری نداره تازه من تو ان تی و انومالی با وجود جفت پایین ولی سرویکسمو واژینال دکتر گرفت.

ایشالله دیگه اصلا از این دردا نیاد سراغت که استرسم نگیری الکی عزیزدلم😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
فدات شم خداروشکر که بهتری این دردا کلا تو بارداری هست. گلم از سونو نترس من واژینال انجام دادم دوبار ...

انشالله الهی آمین فدات شم. راستی یه سوال ماهی آزاد شمال پرورشیه مشکل داره بخورم؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم .الان حالتون خوبه ان شاالله .استرس نداشته باشین من که  خیلی سر در نمیارم از این اتفاقات و ...

آره خدا رو شکر الان خوبم. فدات شم مرسی عزیز دلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید عزیزم اشتباه نوشته بودم‌هر جنین تعینن جنسیتش میشه ۱۸۰۰

خوده خودمم دیگه اون پرونده ی پر از استرسو بستم میخوام تو شروع دوباره کاملا ریلکس باشم یاد گرفتم اگه خدا نخواد کل زندگیتم جهنم کنی از استرس باز نمیشه پس راحت میگیرم این بار انشالله کلی جنینه تپل مپل پسر برات تشکیل بشه