2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
سلام تو رو خدا هر کی پیامم رو میبینه و میدونه کمکم کنه.  من امروز از ساعت ۶ شب سمته راست تخمدا ...

این دردها خیلی طبیعیه چون رحم خودشو برای نی نی داره سازگار می کنه. اینطور وقتا استراحت کن

خدایا شکرت
سلام دوست جونیا همدم دردام و تنهاییام سلام ببخشید یه مدت بی خبر نبودم خودمو جمو جور کردم نخواشستم گل ...

خوبی پروانه جون. ان شالله بهتر شدی. خیلی دلم پیشت بود من باردار شدم شکر خدا

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من تست کرونام مثبت شد بعد زایمان هم قراره بچه هارو ازم جدا کنند التماس دعا از همگیتون

ای وای با دو تا ماسک هم نمی تونی پیششون باشی. ان شالله خیلی زود خوب بشی

خدایا شکرت
این دردها خیلی طبیعیه چون رحم خودشو برای نی نی داره سازگار می کنه. اینطور وقتا استراحت کن

خدا رو شکر حالا از دیشب فقط یه بار چند دقیقه پیش باز یکم تیر کشید. مرسی که جواب دادی. دعام‌کن گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره عزیزم میلاد می خوام برم نمی دونم حالا گفته اگه مرکز ناباروریتون یا دکترتون بنویسه که باید سز بشی ...

ساراجون حدود ۱۳ سال پیش خواهرم اونجا طبیعی زایمان کرد آمپول فشار زدن کلی درد کشید. اگه اونجا میری بزار دردت  شروع بشه. ولی ۶ سال پیش خصوصی زایمان طبیعی کرد میگفت خیلی راحتتر بود از همون روز اول هم سرپا شد ۸ رفتیم بیمارستان ساعت ۱۱ بچه بدنیا اومد 

خدایا شکرت
وایی که چه قدر دلم برایه خواهرایه ندیدم تنگ شده بود 

سلام پروانه عزیزم خیلی خوش اومدی دل همه مون برات تنگ شده بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای جانم عزیزم حالا تکرار کن آزمایشتو خدارو دیدی🤲🤲🤲

خیلی خسته م نگار خیلی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم جواب آزمایشتو گرفتی منو تگ کن بی زحمت ایشاالله ک مامان شدی 😍 😍 😍 😍 

چشم گلم حتما

تعیین جنسیت فقط ،سی تومن؟ مگه میشه؟

والا چیزیه که به من گفتن . دیگه بستگی به تعداد جنین هایی داره که تشکیل میشه و اینکه خودتون چه داروهای تقویتی رو آزاد بگیرین و بینه داشته باشی یا نه که یکسری از داروهای پانکچر مثل سینال اف و انوکسا و  ... رو بتونی بگیری 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من تست کرونام مثبت شد بعد زایمان هم قراره بچه هارو ازم جدا کنند التماس دعا از همگیتون

الهی بگردم عزیزم الان حال خودت خوبه؟ 

اینم میگذره گلم ایشالله بسلامتی زایمان کنی و بچه هاتو صحیح و سالم بغل بگیری 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام تو رو خدا هر کی پیامم رو میبینه و میدونه کمکم کنه.  من امروز از ساعت ۶ شب سمته راست تخمدا ...

سارا جان نترس اصولا این تیر کشیدنا طبیعیه ولی درکت میکنم منم اوایل بارداری همین دردا بهم استرس میداد و با مشورت ماما میرفتم سونو میدادم چون ماما میگفت این استرسی که داری بدتره برای اینکه خیالمون راحت شه حتما سونو بده . راستش من اون اوایل ترس خارج رحمی هم داشتم چون دوتا برام گذاشته بودن میگفتن اون یکی شاید خدای نکرده خارج باشه اینو دکتر ترسشو انداختا منم یادمه سر همین دوبار دیگه سونو شدم. ولی الان با تجربه ای که دارم به شما میگم دردات طبیعیه نگران نباش اصلا عزیزم اگه هم دیدی باز استرس داری یه سونو بده خیلی راحتر میشی چون استرس خوب نی حتی یه دکتر سونو بهم گفتم استرس با گریه و ترس خودش باعث انقباض شکمی میشه و بده.

انشالله بسلامتی نی نی هاتونو بغل بگیری.موقع زایمان براماهم دعاکن.

خواهرم منم‌کرونا داشت سزرین هم بود ولی اونجاگفته بودن  بعدش بچه پیش خودش باشه گفته بودن شیرش بده طوری نیس خداراشکر مشکلی پیش نیومد.

ببخشید شماعلایم داری یا فقط تستت مثبته؟واکسن زده بودی؟من واکسن نزدم نگرانم

یا رب العالمین
سلام ممنون نه لکه وخونریزی خداراشکر ندارم

گیسو جان اگه خون تو ادرارت دیده شده زودتر به دکترت بگو حتی شده با تماس تلفنی بگو که در جریان باشن که اگه دارویی هست زودتر بدن تا رفع بشه عزیزم. انشالله نی نیتو به سلامتی بغل بگیری