2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بله کاملا درست میگین اعتدال خیلی مهمتر هستش شما تو غذاهاتون از ادویه هم استفاده میکردین ..یادم نیست ...

کمی زردچوبه و زنجبیل

خیلی کم . خواهش میکنم .خوشحال میشم 

ولی من هفته اول برنج و نون زیاد نمیخوردم.سبزیجات و مرغ بخار پز استفاده میکردم که یبوست نشم.سوپ هم میخوردم.نشاسته هم نخوردم چون تنبلی دارم.

😉

دو ماه پیش 67صدم الان دیگه اومده پایین تر

نه بابا تو دوماه که پایین نمیاد اصلا ناراحت نباش .شما استرستون رو بزارین کنار .پناه برخدا مامان میشین .اصلا خدا رو چه دیدن طبیعی باردار شدین هیچ چیزی برای خدا سخت نیست ان شاالله ماهاا هم معجزه خدا رو میبینیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمی زردچوبه و زنجبیل خیلی کم . خواهش میکنم .خوشحال میشم  ولی من هفته اول برنج و نون زیاد نمیخ ...

ممنونم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه بابا تو دوماه که پایین نمیاد اصلا ناراحت نباش .شما استرستون رو بزارین کنار .پناه برخدا مامان میشی ...

من 5سال منتظرم تا پارسال سالم سالم بودم طبیعی نشد امسال ک ذخیره م افت کرده 

چ امیدی چ کشکی😭😭😭😭😭😭😭

سلام دوستان  من امروز تست بتا دادم جوابش شد ۶۷۵.  ولی هنوز خیالم راحت نیست چون هم دیر ...

سلام عزیزم تبریک میگم من روز چهاردهم ۷۵شد بتام 

امروز هم رفتم افت کرد متاسفانه شد۷۰ 

دکتر گفت بازم روز ۱۸تکرار کن 

اما امیدی ندارم 

خیلی ناراحتم کار خودم و همسرم فقط شده گریه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فقط خدا رو دارم تو زندگیم خدا هم ک دستم نمیگیره

این حرف رو نزن

اگر باور داشته باشی خدا برات همه کار میکنه

دکترها رو ول کن همه چیز رو بسپار به خدا

بگو خدایا تو طبیب منی و من فقط از تو میخوام 

من همش میگفتم خدایا این راه رو برای ما سهل و هموار بکن خدایا این عمل رو برامون آسان کن

باور کن توکل کنی ان شالله جواب مثبت میگیری

دخترا من چیکار کنم داروهامو قطع کنم بتام روز ۱۶شده ۷۰.😭😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا من چیکار کنم داروهامو قطع کنم بتام روز ۱۶شده ۷۰.😭😭😭😭

نه عزیزم قطع نکن باز برو تکرارش کن ۴۸ساعت دیگه انشاءالله که بالا بره برات صلوات میفرستم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه عزیزم قطع نکن باز برو تکرارش کن ۴۸ساعت دیگه انشاءالله که بالا بره برات صلوات میفرستم

اخه با این بتا بارداری ممکنه روز ۱۶بتام ۷۰شده اینقد گریه کردم