2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
با بیمه تامین اجتماعی ۳۷۰۰ شد؟......حالا فک کنم برا من بیشترم بشه دوقلو هست 

سونوهاتونو دوتا حساب میکنن؟ 

شاید اینم بیشتر حساب کنن اما خوبیش اینه یه آزمایش خون ه فقط هیچ استرسی نداره

سلام خانما میشه لطفا کسایی که تو بارداری آمپول ریه زدن راهنماییم کنن......

دکتر بمن گفت برات آمپول ریه مینویسم الان اومدم داروخانه آمپولی که برام نوشته بتامتازون هست آیا شما هم همینو زدین برای ریه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها باشه فدات شم .....اره تا ی هفته دیگه پول دستم میرسه ایشالله .... به امید خدا......تامین اجتماعی ...

نه برا ما حساب نکردن فککنم چون بردیم تکمیلی بببینیم قبول میکنن هنوز پولی ندادن که فککنم تکمیلی هم قبول نکنه

سونوهاتونو دوتا حساب میکنن؟  شاید اینم بیشتر حساب کنن اما خوبیش اینه یه آزمایش خون ه فقط هیچ ا ...

اره سونو هام رو دوتا حساب میکنن ....مثلا سونوی انتی برام ۱میلیون و صد حساب شد......اره کاشکی همه ازمایشا خون بود ☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من امروز ویزیت نشدم منشی رفت ازش پرسید. چون دفه قبلی گفت تا ۳ ماه الان گفت تا اخر بارداری دو دل شدم. ...

من از دکتر زنانم پرسیدم عزیزم گفتن که بهتره حداقل هیدروکسی رو تا حداقل 36هفتگی استفاده کنی و قطع نکنی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه برا ما حساب نکردن فککنم چون بردیم تکمیلی بببینیم قبول میکنن هنوز پولی ندادن که فککنم تکمیلی هم قب ...

ممنون عزیزم .....اره فک نکنم بیمه بده ......چون ان تی رو هم حساب نکرد .....اخرش هم نفهمیدم اصلا برا چی بیمه هستیم☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزانم.

من واقعا متاسفم که من خوشحالم و دوستای نازم بعضیاشون منفی شدن انشالله به زودی زود دامنتون سبز میشه وقتی من مامان شدم شماها هم میشد اول خدا و بعد انتخاب دکتر که من واقعا از چیکا جون و کاربر آرزوامید ممنونم و دستشون رو میبوسم.

شرمنده همتونم من این مدت یه کم از لحاظ روحی خوب نبودم ترجیح دادم از تاپیک دور باشم که استرسم کمتر باشه ببخشید حلال کنید

من روز ۷ بی بی زدم‌ منفی روز ۱۰ زدم هاله انداخت سریع رفتم آز دادم عددش ۲۵ بود که رنج آزمایشگاه ۲۵ تا ۳۵ بود و من داغون شدم که چرا اینقد کمه حالم خیلی بد بود تو رو خدا هیچ وقت زود نرید آز بدید اشتباه منو نکنید روز خود آزم باز رفتم و بتا ۱۱۸ شد و باز من حالم داغون اخه بچه های تاپیک رو دیده بودم بتاهاشون خیلی بالا بود دکترم گفت ۴۸ ساعت بعد باید تکرار کنی دوباره از دادم در کمال ناباروری شده بود ۵۰۰ دکترم گفت بیا مطب منم رفتم سونو کرد ولی هیچی از ساک ندید و فقط افزایش ضخامت رحم رو دید که گفت دوباره سه روز دیگه برم که امروز رفتم و خدا رو هزار مرتبه شکر ساک بارداری و قطب جنین دیده شد و یه نی نی هست اون لحظه با چشم گریون برای تمام دوستای تاپیک دعا کردم به یاد تک تکتون بودم حتی اونایی که الان نمیاین تاپیک به دلایلی مثله ستاره و آرزو. ثمین.

خیلی دوستون دارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

گلم خیلی بهت تبریک میگم ....مبارکت باشه

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

تبریک میگم  همش تو فکرت بودم چرا نمیاد ...اما عوضش با خبر خوب اومدی خدا حافظش باشه 

۲بهمن ..شنبه بعد 

ایشالله به سلامتی عزیزم با خبرای خوب میای