2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
من قبل انتقالم ای وی ای جی زدم چها بار باز باید برم پیش ایمونولوژی..... 

هره اگه ازمایشت کاملا مثبت شد باید ی بلر دیگه بزنی .....بعدش هم ی ماه دیگه اش .....تا اخر سه ماهگی ....ولی اگه جواب ازمایشت کامل مثبت شد وقت بگیر ازایمونولوگ که خودش راهنماییت کنه ....مال من لین شکلی بود

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم گلم .....راستی دکتر ی ازمایش داد گفت ولی انجام بده ازمایش N1PT....شما میدونی این چیه؟. من ا ...

همون سلفری ه هزینش ۲۸۰۰ این حدوداس

فککنم نهایت تا هفته چهارده میشه انجامش داد

فدات بشم گلم .....راستی دکتر ی ازمایش داد گفت ولی انجام بده ازمایش N1PT....شما میدونی این چیه؟. من ا ...

سلام عزیزدلم ببخش من جوابتو دادم 

عزیزم همون آزمایش سِلفریِ منم دادم ۱۴ هفته و۵ روز بودم آزمایشو دادم تا ۱۶ هفته میتونی بری برا آزمایش 

آزمایش سلفری یا Nipt همون آزمایش غربالگریه که سلامت جنینو از لحاظ کروموزومی یا سندروم ها بررسی میکنه 

عدد ان تی چندبود ساقی جان؟ آزمایش غربالگری اولو دادی شما؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
همون سلفری ه هزینش ۲۸۰۰ این حدوداس فککنم نهایت تا هفته چهارده میشه انجامش داد

برامنکه ۳۷۰۰ شد هیوا براشما بیمه حساب شد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم  ان شاالله به خیر بگذره تا اخرش برات

قربونت برم ایشالله برا شما هم همینطور...شما کی میرین دکتر؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
همون سلفری ه هزینش ۲۸۰۰ این حدوداس فککنم نهایت تا هفته چهارده میشه انجامش داد

فدات بشم الهی خیلی ممنون ....پس حالا وقت دارم خدا  نینینت رو حفظ کنه عزیز جون خیالم راحت شد

واااای ینی میشه خدااا یا  مرسی از این همه امید خدا وند نینی تو و خودتو حفظ کنه حاجت روا بشی م ...

زنده باشین ممنونم گلی😍

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
سلام عزیزدلم ببخش من جوابتو دادم  عزیزم همون آزمایش سِلفریِ منم دادم ۱۴ هفته و۵ روز بودم آزمای ...

الهی قربونت خیلی هم زحمت کشیدی وقت گزاشتی.....ایشالله خدانگهدار نینی گلت باشه.....خوب پس هدارو شکر خیالم راحت شد وقت دارم یکی دوهفته......اره قربونت برم رفتم ان تی هفته پیش ی قل ۱.۲ بود ی قل هم ۱.۴ ......که هدارو شکر خوب بود......خودش برات میزنه ترمال ....کلا میگن زیر ۳ خوبه .....خودت رفتی ان تی عزیزم؟

فدات بشم الهی خیلی ممنون ....پس حالا وقت دارم خدا  نینینت رو حفظ کنه عزیز جون خیالم راحت شد

اره ببین هفته بالاترم میتونی بری اما بهترین نتیجه تا اخر هفته چهارده هست😍 هزینشم 3700 شد اشتباهی گفتم عزیرم

برامنکه ۳۷۰۰ شد هیوا براشما بیمه حساب شد؟

با بیمه تامین اجتماعی ۳۷۰۰ شد؟......حالا فک کنم برا من بیشترم بشه دوقلو هست 

اره ببین هفته بالاترم میتونی بری اما بهترین نتیجه تا اخر هفته چهارده هست😍 هزینشم 3700 شد اشتباهی گف ...

اها باشه فدات شم .....اره تا ی هفته دیگه پول دستم میرسه ایشالله .... به امید خدا......تامین اجتماعی قبول نمیکنن؟

ممنونم مهربون

سلام چیکا جون دکتر اسرافیلی به شما آمپول ریه داد تو بارداری؟ اگه آره اسمش یادت هست؟ الان من اومدم داروخانه بگیرم بتامتازون نوشته برام اینو برای کمک به تکمیل ریه میدن؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت