2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست
تبریک میگم  همش تو فکرت بودم چرا نمیاد ...اما عوضش با خبر خوب اومدی خدا حافظش باشه

فدات شم مامانی حلال کنید که بردمتون توی فکر. انشالله که نی نی تو سلامت بغل کنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خداااااااااااااااااااااااااااااا.       جیییییییییییییییییییییغ هورااااااااااااااااااا. 

وااای مامان سارا جونم خدا میدونه چقددددددددد خوشحااااااااااااااالم. خدارو هزاراااااااان بار شکر.   

ان شاالله بسلامتی تا اخر عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خداااااااااااااااااااااااااااااا.     ...

الهی من قربونت برم خواهر عزیزمی برات دعا کردم که با این انتقال دیگه مامان میشی و این انتظار طولانی تموم بشه فدات شم منتظر روزیم که خودت خبر بدی برات کلی خوشحالی کنم ❤❤❤❤❤

ایجون دلم الهی مهمون 9ماهه دلت بشن عزیزم  الهی 12روز دیگه خبر مثبت شدنتو بدی. هرموقه سر دم بود ...

قربونت برم ممنونم عزیزم. دفعه سوممه، دیگه اینبار رعایت خاصی نمی کنم چون بنظرم خیلی ربطی نداره.

قبل انتقال هم کار خاصی نکردم بجز پیاده روی گهگاهی، الانم بجز روز اول فعالیتمو دارم البته نه شدید. نزدیکی هم دکتر رزاقی گفت روز تخمک گذاری داشته باشم چون سیکلم طبیعیه که من نداشتم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سارا جون اینقدر گفتیم مامان سارا که شدی مامان سارا خدارو شکر  مبارکتون باشه انشالله

فدات شم خواهر جان مرسی عزیزم به خاطر دعاهای شما دوستای نازم بود انشالله به زودی گل پسری میاد تو دلت ❤❤❤❤

بچه ها من ۲۵ هفته و ۳ روزم از صبح درد پریودی دارم میاد و میره و حس گرفتگی شکم دارم طبیعبه؟ @berenj ...

منم بعضی وقتا دارم، استراحت که می کنم خوب میشم، من بیشتر وقتی غذاهای نفاخ می خورم اینجوری میشم، ولی اگه دیدی ادامه داره و قطع نمیشه برو دکتر چک شی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

سلام عزیزم، چه خبر خوبی😍 تبریک میگم، خیلی برات خوشحال شدم، انشاءالله به سلامتی این دورانو بگذرونی🙏😍😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست