من ی دوستی دارم ک تقریبا 6 ساله باهمیم. نزدیک هم بودیم اول ولی بخاطر کار شوهرش انتقالی گرف رفتن یه شهر دیگ.
اوایل اینحوری نبود ولی الان تقریبا 1ساله حس میکنم عوض شده، هی میگ من آنقدر طلا خریدم، خونه ب نامم، ماشین ب نامم، و.... از این حرفا، یا مسخره میکنه منو، من مثلا میگم رفتم فلا کانون. میگ مگ اونجام جای آدمه ک. میری، نمیدونم واقعا
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی اوایل اصلا اینحوری نبود. الان هی میگ خونه داداشم فلان چیزه فلان چیز و خریدم و..
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه)
تنها دوستمه این خیلی سخته برام🥲ولی میدونی من همسرم نمیدونم بحث اعتماد یا هرچیز دیگ ک نمیخام بهش فکرکنم فعلا اهل خونه ب نام زدن و ماشین ب نام زدن نیست، ولی در رفاه کامل زندگی قرار داریم در حد خودمون حس میکنم میخاد بگه شوهر من منو دوست داره