2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
من شنیدم اسمشو  دکتر شماست ؟

نه من‌که ابن سینا اول پیش ظفردوست بودم بعد انتقال قبلیم با انصاری بود بازم‌منفی شدم دیگه جنین ندارم‌میگم برم پیش این دکتر میگن خیلی کارش خوبه ولی دکترای زیر دستش ویزیت میکنن این بده این همه پول بدیم بعد زیر دستاش کارارو انجام بدن . 

گقتم ببینم کسی اطلاعی داره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌من پردنیزولون رودتا هفته۱۷ داشتم بعدش گفت یواش یواش قطع کن هپارین رو که مثله روزاول هنوز روزی ...

ممنون عزیزم نمی دونم‌چرا یکهو همه چیو برا من اینقد کم کرد می ترسم 

سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

عزیزم بهت خیلی تبریک میگم لذت ببر از این حال قشنگت

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
امروز میخا زنگ بزنم بینم چی میگن که داروهام قط کنم . شما کی میری ازمایش بی بی کامل منفی بود؟ عزیزم ش ...

اره عزيزم من كاملا استراحت كردم. 

بي بي من كاملا منفيه

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
محلا جان براي من دكتر خودم نوشت رزاقي.دكتر عارفي و رزاقي كامل مينويسن. ولي مهم اينه كه بعدش هم زيره ...

مرسی عزیزم من اهوازم دکتر دیباوندم نمیدونم چه کار کنم از الان استرس دارم دوباره منفی بشم سری اول علائم پیش از پری داشتم و بعضی وقت ها پاهام یخ میشد و بعضی وقت ها شب ها خیلی خیل یگرمم میشد ولی در نهایت منفی شدم !  دوست دارم شانسم رو بیشتر کنم ولی دکتر  همکاری نمیکنه!

سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

قدمش مبارک باشه انشالله . خدارو شکر بسلامت بغلش کردی . عجب استرسی کشیدی ‌.

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم‌من پردنیزولون رودتا هفته۱۷ داشتم بعدش گفت یواش یواش قطع کن هپارین رو که مثله روزاول هنوز روزی ...

عزیزم پردنیزولون رو قبل پانکچرم داشتی ؟ چند روز قبل پانکچر ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزم نمی دونم‌چرا یکهو همه چیو برا من اینقد کم کرد می ترسم 

خواهش میکنم عزیزم،،نه نگران نباش بالاخره هر دکتری با دکتر دیگه ای فرق داره بالاخره اونا بهتر میدونن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم پردنیزولون رو قبل پانکچرم داشتی ؟ چند روز قبل پانکچر ؟

من سال ۹۵ پانکچر شدم ولی از قبل انتقالم داشتم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دو هفته چیه خواهر تیکرو کشیدم جلو پنج هفته مونده😱😱😱

میدونم گلی میگم دوهفته اخر دیگه اوج سختی بارداری میشه😂😂😂خواستم دلداری بدم که به خودت بیشتر برسی مثلا😂😂

خداياشكرت....❤️