2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزیزم سخته تهوع دلم برات می سوزه اما تحمل کن مامانی چاره نیست راستی من چن بار سیرابی خوردم  دیگ ...

قربونت عزیزم 

والا من چایی هم میخورم میاد بالا الان با زور آمپولایی که هروز دارم میزنم به زور چندتا وعده رو نگه میداره وگرنه هیچی

سیرابی و هرچی بگی امتحان کردم اینا بیشتر برا اوناس که حالت تهوع دارن ولی من که همه زندگیمو میارم بیرون فایده نداره متاسفانه😭دعا کن زودتر تموم شه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم  خیلی استرس داشتم اون زمانا فرش انتقال داده بودم فشار روحی بعد خونریزیم میکردم نمیرفتم ...

عزيزم خودتو نارحت نكن ايشالله اين بار صحيح و سلامت تا آخرش برات ميمونه

اره عزیزم منفی بود عکسش هم گزاشتم

عزیزم ناراحت شدم برات ان شاءالله به زودي شاد بشی با یه معجزه قشنگ ...حال دلتو می فهمیم چون همه تجربه کردیم اما دلسرد نشو از درگاه خدا ناامید نشو 

ببین من الان چند روزه میبینم از بچه ها میپرسی برای قطع دارو، ولی باور کن روش قطع کردن داروهای اونا ب ...

من دکترم گفته قطع کن منم یکیشو کم کردم ولی کمر درد دارم نگرانم 

به گفته دکتر الان دیگه باید کل امپولم قطع شده باشه ولی بخاطر کمر دردم ترسیدم یدونشو دارم میزنم

شماها کمر درد نداشتین؟؟

سلام دوستای نازنینم

نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم

خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد و هرجی دارم از دعای خیر شما دارم، مایع آمنیوتیک بچه زیر 5 شده بود و دیگه تکون نمیخورد و ضربان قلبش تا 180 هم رفت و من سزارین شدم جمعه، بچم تا امروز تو دستگاه بود گفتن امروز میتونم ببرمش خونه

حال بچم یکم مساعد شد میام جواب تک تک محبتاتونو میدم خیلی دوستون دارم محتاج دعاتونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم نگران نباش ایشالا که گرفته و باردار هستی . بار چندمت هست انتقال میدی؟ اینسری روز اول استراحت د ...

بار دوم.استراحت به اون صورت نه ولی کارهای سنگینو انجام ندادم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من علائمم از هفته شش اومد دختر این کارا و حرفا چیه میزنی اینهمه تووووو گروه بودی خودت که بهتر میدونی ...

چکارکنم بخدا دیگه دیونه شدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

مبارک باشه عزیزم بسلامتی باشه. ان شالله صحیح و سالم هر دو میاین خونه😍😍

خدایا شکرت
قرص عفونت ایندفعه به من اونو داد  جای پماد

ممنون گلم . اسمش چیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسانی که هپارین و پردنیزلون داشتن لطفا بگید از چن هفته براتون کم یا قط کردن ؟شیاف پروزسترون رو هم کی ...

عزیزم‌من پردنیزولون رودتا هفته۱۷ داشتم بعدش گفت یواش یواش قطع کن هپارین رو که مثله روزاول هنوز روزی دوتا دارم امپول پروژسترون رو تا انومالی داشتم که بعدش کردش دوتا شیاف الانم یه دونه شیاف هستش با امپول هفتگی وقرص دوفامد وبقیه مکملا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

اااای جااانم قدمش پر خیر و برکت ان شاالله  . ان شاالله ب سلامتی  و مبارکی مامان خانوم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خداروشکر عزیزم بخیر گذشت ایشالله خوش قدم باشه گل پسرت وبسلامتی 😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏